NaslovnaVestiSNS pravi spiskove za stranački skup u subotu - PRINUDA NA DELU?!

SNS pravi spiskove za stranački skup u subotu – PRINUDA NA DELU?!

Po dokumentima i informacijama koje je redakcija Niške Inicijative dobila, radnici javnih preduzeća i ustanova će po spiskovima ići u subotu na “stranački miting SNS-a” u Beograd.

Iz više izvora smo dobili potvrdu da će veliki broj autobusa (preko 70) krenuti iz Niša u subotu ujutru, dok se okvirno zna i koliko hiljada radnika javnog sektora mora da se odazove.

Izvori tvrde da je kvota za Niš 7000 članova, ali da se nešto dešava u organizaciji što se nije dešavalo do sada, pa da je diskutabilno da li će da se skupe u dovoljnom broju.

“Ovog puta smo dobili instrukcije i spiskove po preduzećima, pa se tako očekuje da se svi šefovi i direktori aktivno uključe, dok je do sada drugačija direktiva bila, jer se sve organizovalo preko odbora koji je vodio glavnu reč. Sada se više prepušta svakoj firmi posebno, sumnjam da se radi o nekom raskolu unutar SNS-a… ” pojašnjavaju naši izvori.

Izvori iz SNS-a tvrde da je rukovodstvo jako nezadovoljno aktivnostima u Nišu, kao i da se vrši pritisak na sve članove da se aktivnije uključe, dok se ide i do pretnji otkazima.

Evo jednog tajnog snimka rasprave SNS članova sa temom “ko je doveo više članova na miting”

Ono što je još poznato jesu i lokacije sa kojih se polazi kao i činjenica da su u organizaciju uključene i zdravstvene ustanove, komunalna preduzeća kao i radnici opština i gradske uprave.

Ono što će biti vidljivo sutra jeste da li će u gradu biti radnika JKP Mediane koja je jedno od najvećih preduzeća, jer se posebno iz njega očekuje da bude ispunjena kvota.

Zbog sve češćeg slikanja i snimanja rada ovih “SNS komandanata” spiskovi se mahom kriju od radnika, ali se desi da neki od spiskova procure.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести