NaslovnaVestiPolitikaSSP Knić: Građni da se spreme u 2021.godini za posetu IZVRŠITELJA

SSP Knić: Građni da se spreme u 2021.godini za posetu IZVRŠITELJA

Saopštenje SSP Knić gradjanima povodom usvajanja Budžeta opštine Knić za 2021.godinu:

Poštovani sugradjani jedno partijska Skupština opštine Knić usvojila je pre neki dan Budžet za 2021.godinu u kojoj su dve potpuno različite bahate nelogičnosti i atak na gradjane opštine Knić!

Fotografija: Privatna arhiva

Prva jeste povećanje Poreza na imovinu gradjanima sa predhodnih 65 miliona dinara u 2020.godinu  na čak 84 miliona za 2021.godinu.

U situaciji kojom je pandemijskom razmerom KOVID 19 virusa pogodjeno stanovništvo i privreda opštine Knić, u najmanju ruku možemo konstatovati po ovakvim projekcijama povećanja poreza da će od marta 2021.godine gradjani nerazvijene opstine Knić biti satanizovani i pogodjeni i ekonomskom krizom koju će podstaći nesposobno napredno lokalno rukovodstvo! Umesto da pronadju kreativnije rešenje u nadoknadi posledica virusa po budžet, pogubnom i lošom ekonomskom politikom u predhodnim godinama vlast se okreće protiv sopstvenog naroda.

Druga nesreća ogleda se u smanjivanju prihoda u kategoriji Poreza na dohodak od čak 10 miliona. Čime vlast već priznaje da će ekonomska aktivnost, zaposlenost ne samo stagnirati nego drastično se urušiti. Ova kategorija poreza pokazuje svu nesposobnost njihove pogubne ekonomske politike! 

Vlast koja priznaje poraz svoje ekonomske politike a planira draktonsko opterećenje iste, nije više vlast naroda već vlast koja se odrekla naroda!

Najoštrije osudjujemo više ne samo bahatost, neznanje već atak na osiromašen narod opštine Knić. 

Gradjani su u 2020.godini ostali bez podrške opštine kroz podsticaje u poljoprivredi i privredi. Onim delatnostima koje tradicionalno najviše pune Budžet opštine Knić. 

SSP Knic-Nikola Camparevic 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести