NaslovnaVestiSSP Kraljevo: Gradonačelniče vaše plate su izvesne, a gde su mostovi?!

SSP Kraljevo: Gradonačelniče vaše plate su izvesne, a gde su mostovi?!

Mi iz odbora Stranke slobode i pravde u Kraljevu osećamo moralnu obavezu da se oglasimo povodom današnjeg saopštenja gradonačelnika Predraga Terzića, a u vezi povećanja nadoknada gradskih većnika koje je predložilo Gradsko veće 4.decembra.

Podsećamo građane da je gradonačelnik obrazlažući predlog gradskih većnika tom prilikom izjavio da će nadoknade većnika koji su u stalnom radnom odnosu u gradskoj upravi biti uvećane sa 50000 na 70000 dinara odnosno da će većnici koji rade u drugim institucijama poput javnih preduzeća i komunalnih preduzeća primati 45% od uvećane nadoknade.

Smatramo da je današnja priča o koeficijentima koju je gradonačelnik plasirao samo način da se prikrije istina o stvarnoj visini nadoknada koje će primati gradski većnici i pokušaj da se građani obmanu i zavaraju.

Gradonačelnik se u svom saopštenju osvrnuo i na rezultate rada gradskih većnika koji su po njemu očigledni pominjući između ostalog i izgrađene puteve i mostove. Mi se pitamo gde su ti novoizgrađeni mostovi? Da li gradonačelnik u rezultate ubraja mostove u Sirči, Oplanićima, Trgovištu, Roćevićima, Miločaju, Grdici, Mrsaću koji stoje porušeni mesecima još od bujičnih poplava u junu 2019. odnosno avgustu 2020.godine?

Današnjim saopštenjem gradonačelnik je pokušao da odbrani neodbranjivo a to je činjenica da gradski većnici u Kraljevu vode računa samo i isključivo o sopstvenim interesima u trenutku kada se građani suočavaju sa epidemijom Covid19 i teškom ekonomskom situacijom koja vlada u gradu.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести