NaslovnaVestiStefanović: Medijska kampanja protiv mene dobila novu dimenziju, pominje se moj mrtvi...

Stefanović: Medijska kampanja protiv mene dobila novu dimenziju, pominje se moj mrtvi otac

Medijsko-politička kampanja, koja se vodi protiv mene u poslednjih nekoliko meseci, danas je doživela novu dimenziju, u kojoj je meta postao i moj mrtvi otac, saopštio je danas ministar odbrane Nebojša Stefanović.

Kako Stefanović kaže, ne bi ga čudilo da dolazi od onih koji su ga napadali i dok je bio živ, ali sada su im se pridružili i oni mediji koji tvrde da su drugačiji od Đilasovih i da se zalažu za drugačiju Srbiju od one koju smo nasledili 2012. godine.

„Napadi kojima sam izložen su toliko besmisleni i toliko neartikulisani da je tragikomično slušati šta svakoga dana izgovaraju razni ljudi, koji ne mogu ni da zapamte zbog čega su me napadali prethodnog dana, pa narednog plasiraju dijametralne teze. I jasno mi je da njima nije važno šta je tema napada, ali da je važno da u negativnom smislu pomenu moje ime, a i ime mog pokojnog oca. Posebno je opskurno što se u medijima, u sklopu ove kampanje, o meni sada izjašnjavaju i astrolozi, a uskoro očekujem i proroke i nadrilekare“, ističe Stefanović.

Kako prepričava, svakoga dana je „špijun SAD, nije jasno samo da li me je na javnim sastancima zavrbovala CIA, DEA ili FBI, iako sam i od BIA i od drugih službi ove godine uredno dobio sertifikat za pristup tajnama najvišeg stepena poverljivosti. Bezbednosne službe naše zemlje ovim činom garantuju da su njihova saznanja takva da potvrđuju da nemam nelegalnih kontakata sa strancima ili kriminalcima, ali pretpostavljam da pojedini analitičari znaju više i bolje od države Srbije“.

A onda, objašnjava Stefanović, sledećeg dana nije više špijun SAD, već mu se na teret stavljaju druge stvari.

„Sledećeg dana, u danu kada nisam dominantno špijun SAD, sam optuživan da sam navodno podmetao Koluviji da optuži Andreja Vučića da je vlasnik Koluvijine farme droge, iako sam prvi izašao sa proverenom informacijom, kao i policajci koji su radili na ovom slučaju, da ni Andrej ni Aleksandar Vučić nemaju bilo kakve veze sa Koluvijom, niti sa Jovanjicom. Štaviše, jasno sam ponudio da odmah budem ispitan o ovom slučaju i da se poligrafski testiram, ali nikakav poziv od tužioca nisam dobio“, kaže on.

Stefanović ističe da se nikada nije video sa Belivukom.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести