NaslovnaVesti"Šteluju pitanja na poligrafu policajcima koji su otkrili JOVANJICU"

„Šteluju pitanja na poligrafu policajcima koji su otkrili JOVANJICU“

„Za policajce koji su uhapsili Koluviju i otkrili Jovanjicu naštelovali su pitanja, kako bi pali tokom treće proligrafske provere“, tvrdi potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić.

– Išli ili odbili poligraf, nalozi za njihovu smenu su već napisani, samo još da im uruče! Glavni cilj je da ih smene, kako im više ne bi smetali! – naveo je Aleksić.

Miroslav Aleksić FOTO: Milica VučkovićMiroslav Aleksić FOTO: Milica Vučković

Naime, na poligraf bi, prema najavi predsednika Srbije, ponovo mogla dvojica policajaca koja su učestovala u hapšenju vlasnika Jovanjice Predraga Koluvije.

Iako poligraf nije sudski dokaz, predsednik Aleksandar Vučić je ovu metodu za saznavanje istine godinama u javnosti predstavljao kao krunski dokaz i zato postoji bojazan javnosti.

Podsetimo, prošlog januara su policajci koji su otkrili aferu Jovanjca bili dva puta na detektoru laži, koji je oba puta pokazao da govore istinu. 

– Pokušavaju dva dana da prave od dvojice policajaca heroje. Videćemo šta su oni govorili istinu, a šta nisu, na stvarnom poligrafskom ispitivanju i sa stvarnim poligrafskim pitanjima, iako to nije dovoljno dokazno sredstvo za bilo šta – najavio je Vučić.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести