NaslovnaVesti"Sutra će da im se svidi vaša njiva, žena, ćerka"

„Sutra će da im se svidi vaša njiva, žena, ćerka“

„Ako neko pomisli da će ćuteći spasiti sebe, neće. Jer ova patologija Srpske napredne stranke na čelu sa najvećim patološki problematičnim čovekom je takva da će sutra sigurno da im se svidi vaša firma, vaš auto, vaša njiva, nažalost vaša žena, vaša ćerka… I to je za njih još jedan deo plena koji su poželeli i koji smatraju da im po prirodi stvari pripada jer imaju moć, a ne samo vlast“, istakla je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić tokom boravka u Kruševcu.

– Ja vas molim odavde sa ovog mesta ne posustajte, ne odustajte, imate prave saveznike u Stranci slobode i pravde. U Kruševcu je to naša Katarina, ona vodi naš odbor ovde. Drago mi je, naravno, što je žena u pitanju, ponosna sam na to. Hvala i našim momcima koji nas podržavaju u tome – dodaje ona.

– Razmenjujte informacije, pomažite jedni drugima, pronosite glas o tome da možemo da ih pobedimo. Jer svaki zdravorazumski čovek, svako onaj ko misli svojom glavom ne može da pristane da živi kao zarobljeno biće. I to mora da pukne u jednom momentu. Naravno, najbolje je da pukne u savezništvu sa svima nama i da zajedno dođemo do pobede – naglasila je potpredsednica Stranke slobode i pravde.

Na kraju je Marinika Tepić zaključila da više nijedan grad ne sme da bude ničija prćija.

– I da ovo ne bude više Batin grad (Bratislav Gašić prim. aut.) i da Jagodina ne bude više Palmin grad. I da se naši gradovi više ne zovu po lokalnim kabadahijama i tajkunima, već onako kako im priliči i po najboljima koji iz njih potiču, a ne po onima koji udaraju po leđima noću, u mraku, kad ih niko ne vidi. I onda misle da treba da freske po manastirima kao Bata i njegov brat. To ne postoji nigde na svetu, evo i po tome su zaista jedinstveni u istoriji da su nažalost oslikani i u srpskim manastirima – zaključuje Marinika Tepić.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести