NaslovnaVestiTepić OTKRIVA: Vučićeva klika kupuje i Politiku!

Tepić OTKRIVA: Vučićeva klika kupuje i Politiku!

„Stalno pričamo o tome kako Vučić upravlja tabloidima i televizijama sa nacionalnim frekvencijama. Poslednje saznanje do kog smo došli jeste da Politiku želi da kupi Vučićeva klika, odnosno braća Rajić, koji su držali prodavnice „Coka“, a kojima je Igor Isailović, poslovni partner Ane Brnabić, kao i poslovni partner i advokat Siniše Malog, pomogao da osnuju firmu Media 026″, poručila je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić gostujući u emisiji „Među nama“.

– Braća Rajić su prvo sa tom firmom kupili Novosti, a sada kupuju i Politiku. Znate šta sa sobom nosi Politika i kakav uticaj ima. Jasno je da su braća Rajić iz sela Vučak kod Smedereva samo paravan za kupovinu Novosti i Politike za Aleksandra Vučića, a uz pomoć Siniše Malog, koji stoji iza celog ovog projekta – istakla je Tepić.

Marinika Tepić je ponovo govorila o tome kako Vladimir Lučić, direktor Telekoma, rasipa novac svih građana, te je podsetila da je o Lučić govorila na sličan način baš kao i o Miloradu Grčiću, v. d. direktora EPS-a.

– Najmanje godinu i po dana sam zajedno sa kolegama iz Stranke slobode i pravde upozoravala na kolaps koji preti EPS-u. Upozoravala sam da Grčić nestručno upravlja EPS-om, da će baciti na kolena ovo preduzeće i molila sam javnost da se uključi kako građani ne bi ostali bez grejanja. Isto tako sam govorila i za Telekom – rekla je potpredsednica SSP i nastavila.

– U ovom preduzeću su veći dugovi nego što su prihodi. Izašla sam u javnost i govorila kako je Lučić upravljao Mtel-om, ćerkom firmom Telekoma, koja je takođe naša kompanija. Tek možemo da zamislimo kako upravlja Telekomom. I opet će to sve plaćati narod. Lučić mora da shvati da upravlja kompanijom koja je u vlasništvu građana, a ne njegova privatna firma. Jasno je da su Telekom i Mtel hobotnice koje služe da održe rejting partije i bratije, kao i Aleksandra Vučića.

Marinika Tepić FOTO: PrintscreenMarinika Tepić FOTO: Printscreen

Onda je upoznala javnost sa novim detaljima.

– Ako mi znamo da je Lučić iz Mtel-a u Crnoj Gori plaćao Pink tri i po puta više nego FOC i HBO, zamislite koliko iz Telekoma plaća Pink u Srbiji. Ako znamo da je 100.000 evra mesečno plaćao Pink u Crnoj Gori za 90.000 korisnika, koliko tek ovde plaća. To služi sve u svrhu da zavlada medijski mrak. Da ne pričamo da je 600 miliona evra dato za prenose Premijer lige. Lučić mora da kaže ko mu daje nagode da novac građana daje za sportske prenose, samo da bi prevukao građane – da li Vučić, Beba Popović ili neko treći – jasna je Marinika Tepić.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
52PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site