NaslovnaVestiTepić: Vučić u ponedeljak smenjuje direktora Telekoma!

Tepić: Vučić u ponedeljak smenjuje direktora Telekoma!

“Još jedna pobeda! Posle prijave direktora Telekoma Predraga Ćulibrka, jer je za fiktivni posao dao 38 miliona evra Igoru Žeželju da kupi Kurir, stiže info: Vučić ga smenjuje u ponedeljak, a imenuje Vladimira Lučića, mozga malverzacije. Lučić je još letos ‘seo’. Znači nove štele”, napisala je Marinika Tepić na Tviteru.

 

Ona je pre dva dana podnela krivičnu prijavu protiv direktora Telekoma Predraga Ćulibrka “za zloupotrebu odgovornog lica prilikom kupovine ‘Kurira’ od strane Igora Žeželja.

Tepić je ranije govorila o “fiktivnom ugovoru” koji je “Telekom” sklopio sa firmom Igora Žeželja, a na osnovu kojeg je ovo javno preduzeće dalo 38 miliona evra u svrhu otkupa medijskog sadržaja.

“Ukupno 38 miliona evra našeg novca za Igora Žeželja, to se navodi u ugovoru, kojim on i dalje razvija svoje poslove”, dodala je ona.

Tepić je, podsećamo, u više navrata govorila o sumnjivim poslovima Telekoma, konkretno vezanim za kupovinu medija. Zbog toga je bila i fizički maltretirana, kada joj je Draško Marković, jedan od direktora u “Telekoma”, oteo  mikrofon i onemogućio nastavak konferencije za novinare.  Tepić je tu konferenciju posvetila informacijama o malverzacijama “Telekoma”, kada je, pred kraj konferencije, iz zgrade izašao pomenuti Marković, koji je “oteo” mikrofon potpredsednici SSP i onemogućio je da nastavi konferenciju.

 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести