NaslovnaVestiTomislav Nikolić viđen 2 puta u 2 dana

Tomislav Nikolić viđen 2 puta u 2 dana

Tomislav Nikolić, koji je na čelu Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom prisustvovao je danas svečanosti povodom otvaranja rudnika „Čukaru Peki“ kineske kompanije „Ziđin Majning“ u Boru.

I to ne bi bilo ništa čudno, budući da vodi savet koji se bavi saradnjom sa Kinom, da Nikolić i juče nije viđen u Kragujevcu na obeležavanju Dana sećanja na žrtve u Drugom svetskom ratu, odnosno 80 godina od masovnog streljanja civila u tom gradu.

Dakle, dva puta u dva dana. To je, čini se, češće i od perioda dok je obavljao funkciju predsednika države od 2012. do 2017. a ponajviše od momenta kada je 2017. postavljen na mesto prvog čoveka Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom, iako je bilo puno prilika u kojima su kao i danas predstavljane kineske investicije u Srbiji.

Oba puta bio je u prisustvu Aleksanda Vučića, koji je od njega preuzeo obe funkcije, i predsednika Srbije i predsednika SNS.

Od kako je 2017. otišao u penziju, i od kako mu je dodeljena državna vila, Nikolić se u javnosti gotovo da i ne pojavljuje iako je do sada bilo prilika s obzirom na funkciju koju obavlja.

Nikolića nije bilo ni kada su iz Kine i Rusije na beogradski aerodrom sletali avioni koji su donosili  pomoć u borbi protiv korona virusa iz Kine i Rusije.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести