PočetnaVestiBlace (Pridvorica): Lokalna vlast ništa nije uradila na sanaciji štete od poplava...

Blace (Pridvorica): Lokalna vlast ništa nije uradila na sanaciji štete od poplava – Ne pamtimo lošiju vlast

Godinu dana od poplava koje su zadesile opštinu Blace u junu mesecu prošle godine opštinska vlast u Blacu nije ništa uradila na sanaciji štete seoskih puteva, porušenih ćuprija kao i privatnih imanja – navodi član mesne zajednice Pridvorica, Stevan Micić.

Ovo potvrđuje i meštanin sela Pridvorica, Miljurko Popović: “Iz lokalne samouprave smo dobili obećanja (sa sanaciju štete od poplava), ali ništa nije odrađeno”:

Micić navodi da je dva puta išao sa predsednikom mesne zajednice Pridvorica kod predsednika opštine Blace, Ivana Burgića, ali da od njegovih obećanja nije bilo ništa.

Micić dalje navodi da su meštani opštini platili uvođenje ulične rasvete, ali da je ona funkcionisala svega dva dana. Iz priloženih fotografija se može videti novi izum lokalne vlastu u Blacu, a to su bandere namenje za uličnu rasvetu, ali bez sijalica.

Fotografija:Privatna arhiva

Fotografija: Privatna arhiva

Micić nam je izložio i svoj lični problem koji je nastao usled prošlogodišnjoh poplava tj.da je bijica napravila novo rečno korito koje mu je pregradila imanje i da nadležni nisu uradili ništa kako bi se ovaj problem prevazišao.

Fotografija: Privatna arhiva

Micić dalje navodi da sem praznih obećanja meštani sela Pridvorica ništa nisu dobili i naglašava da ne pamti lošiju lokalnu vlast.

 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
33FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести