PočetnaVestiBLACE (Stubal): "Za propuste se pitaju direktno opštinski funcioneri" - "Nadležni ne...

BLACE (Stubal): “Za propuste se pitaju direktno opštinski funcioneri” – “Nadležni ne rade svoj posao!”

Poštovani građani, svedoci smo potpune politizacije svih ustanova i javnih službi kako na državnom tako i na lokalnom nivou gde o svemu odlučuju ljudi kojima je jedina preporuka za funkcije na kojima se nalaze članstvo u Srpskoj naprednoj stranci i slepa poslušnost istoj.

Redakciji našeg portala obratio se meštanin sela Stubal, Vladimir Rečević, koji inače živi i u Blacu i tom prilikom nam je rekao:

“Pre oko 2 meseca sam se obraćao nadležnima iz lokalne samouprave u vezi propusta i čišćenja kanala. Kako su mi rekli iz JKP Blace propusti stoje lagerovani u krugu Komunalnog preduzeća u Blacu. Pored toga niko nije našao za shodno da ih postavi, što je obaveza lokalne samouprave odnosno JKP-a Blace. Više puta sam se obraćao Ivanu Nedeljkoviću, zaposlenom u lokalnon samupravi zaduženom za taj sektor, ali to nije rezultirali plodom i propusti nisu postavljeni. U kuloarima mi je rečeno da se za propuste pitaju neki opštinski funkcioneri i da oni bez njih ne mogu ništa.

Fotografija: Privatna arhiva

Fotografija: Privatna arhiva

Usled nedostatka propusta sa teškoćom ulazim u dvorište, voda se zadržava u kanalu i česta je situacija da mi poplavi dvorište. Planirao sam da postavim kapiju i ogradim dvorište. Kupio sam za to neophodnu drvnu građu i materjal za betoniranje ćuprije, ali to sad sve stoji jer nadležni ne rade svoj posao tj. ne postavljaju neophodne propuste i ne ciste kanale, jer su im građani poslednja rupa na svirali, sete ih se samo pred izbore.

Nastaviće se…

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести