PočetnaVestiBLACE "Uređenje centra grada po ugledu na krug jedne bolnice u Bugarskoj"

BLACE “Uređenje centra grada po ugledu na krug jedne bolnice u Bugarskoj”

U Blacu u centru grada u toku je ,,rekonstrukcija” žandinjera za mnoge prolaznike sa kojima smo razgovarali na neadekvatan, estetski neprimeren način. Drugima se pak pomenuti radovi na žandinjerama u centru grada dopadaju.

Fotografija: Privtna arhiva

Fotografija:Privatna arhiva

“Meni se ovo sviđa, dobro je da se nešto radi”- rekao nam je prolaznik koji inače živi u selu Jošanica na teritoriji opštini Blace.

“Obišao sam celu Evropu, sve njene glavne gradove, ali ovakav kič iskreno nisam video sem u krugu jedne bolnice u Bugarskoj”

“Gledam i ne verujem. Možete li Vi meni reći da li je tačno da su za oblaganje žandinjera iskorišćene stare mermerne ploče koje koje su se nalazile pored blačke kapele sa kojom gazduje JKP Blace?!” Prolaznik je ostao uskraćen za odgovor, jer na postavljeno pitanje nismo imali odgovor.

Jedan od prolaznika nam je pak sarkastično rekao da su “ove ploče sa kojima se oblažu žandinjere birali neki opštinski funkcioneri prilikom šetnje kod groblja u Blacu”.

Ostaje da se vidi da li su ispoštovane neophodne procedure prilikom odabira materjala kojim se oblažu žandinjere u centru grada ili se to radi ad hok, a ostalo je na građanima da procene… Kažu ljudi ,,O ukusima se ne raspravlja”.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
33FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести