PočetnaVestiBlace:FK Jastrebac ispao u niži rang - Vasiljević i Grujić glavni krivci?!

Blace:FK Jastrebac ispao u niži rang – Vasiljević i Grujić glavni krivci?!

FK Jastrebac Blace ispao je u niži rang takičenja, iako budzet kluba nikada nije bio veći. Za 2019.godinu budzet je iznosio 3 miliona dinara. Na mestu predsednika FK Jastrebac, nalazi se Boban Grujić, koji je na to mesto kako su nam rekli iz redova igrača ovog kluba, došao na kranje netrasparentan način suprotno važećem statutu kluba. Igrači su nam rekli da se Grujić posebno bahato ponašao dok se na mestu predsednika Skupštine opštine Blace nalazio Miloš Vasiljević, a Marko Crnoglavac na mestu predsednik sportskog saveza u Blacu. Dalje nam navode da je u klubu bilo opšte rasulo, da je mali de novca iz budzeta završio do igračkog kadra, a najveći ko zna gde i da je pritom teren na stadionu kraj jezera u katastrofalnom stanju.

Poslednjih dana kako Otvorenosr.rs saznaje bilo je reči o tome dodje do proširenja lige i FK Jastrebac ostane u istom rangu takmičenja tj. Zoni medjutim kako su nam rekli članovi uprave kluba FK Jastebac Miloš Vasiljević je to kao predsednik Fudbalskog saveza topličkog okruga to opstruirao i FK Jastrebac Blace je završio u najnižem rangu takmičenja.

Protiv Miloša Vasiljevića se vodi postupak pred Višim sudom u Nišu, ali o tome i o nedolaženju na sudksa ročišta izveštavaćemo vas u danima koji su pred nama.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести