PočetnaVestiБранимир Лапчевић, професор математике, изабран за администратора Општинске организације Српског покрета Двери...

Бранимир Лапчевић, професор математике, изабран за администратора Општинске организације Српског покрета Двери Блаце

На седници Извршног одбора Српског покрета Двери одржаној у Београду, у уторак 27.09.2021, за администратора Општинске организације Српског покрета Двери Блаце изабран је Бранимир Лапчевић, професор математике из Блаца.

Бранимир Лапчевић је рођен 26.07.1987. године у Крушевцу. Основну и средњу школу завршио је у Блацу, а Природно-математички факултет завршио је у Нишу, на одсеку за математику и информатику. Дипломирао је марта 2011. године, а од маја 2011. ради као професор математике. Од 2012. године ради у ОШ „Стојан Новаковић” Блаце.

„Част ми је и велика одговорност што сам постављен за администартора Српског покрета Двери у Блацу, јер је то странка чији политички програм подразумева комплетну промену корумпираног система. Ми тридесет година на републичком нивоу видимо једна те иста лица, која само мењају политичке партије зарад опстанка на власти. Онда је логично питање, за чије интересе се боре? Ништа боља није ситуација ни на локалу. Као никада до сада политика је почела да се меша тамо где јој свакако није место, а првенствено мислим на судство, здравство и школство. Коначно је дошло време да се у политички живот укључе млада лица која за собом немају политичке репове, која би изборила пристојнији живот и останак омладине на овим просторима. Подршка домаћој производњи, домаћој пољопривреди и еколошки патриотизам су водећи стубови Српског покрета Двери који су битни и за блачки крај. Довољно је омладине отишло из овог места, а и ми што смо остали трпимо свакакве видове притисака. Обећавам да ће се Српски покрет Двери борити за останак сваког младог човека који жели да остане овде, без обзира на политичко опредељење. Доста је подела на подобне и неподобне. Општински одбор Двери Блаце већ има своје чланство и симпатизере, остала је само формализације и представљање одбора. Такође, позивам све симпатизере Српског покрета Двери да нам се прикључе у борби за праведнији систем и друштво. Како радили, тако нам и Бог помогао! Живели! ”

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
34FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести