PočetnaVestiDarko Laketić da se izjasni o aferi DROBLJENI ASFALT ili pak ne...

Darko Laketić da se izjasni o aferi DROBLJENI ASFALT ili pak ne sme?!

Predsednik okružnog odbora, Darko Laketić, javno da se izjasni, a ne da se skriva od Topličana  o aferi DROBLJENI ASFALT, a čiji su nosioci kako stoji u izveštaju komisije iz JKP Blace tj. da postoje neragularnosti, Ivan Burgić, aktuelni predsednik opštine Blace, Aki Lovac Petrol Prokuplje i firma Metal Plast iz Blaca. Ili pak ne sme jer je na nižoj hijaraehijskoj lestvici unutar SNS-a od političkog mentora Ivana Burgića, sa kim je Burgić i rođački povezan, a reč je o visoko pozicioniranom funcioneru SNS-a iz Blaca, čiji je otac bivši pripadnik saveznog supa (UDBA)?!

Da se podsrtimo ko je zapravo Darko Laketić:

PREVARANT iz Prokuplja naplaćivao putne troškove, iako u Beogradu ima posao i 2 stana???

Iako poseduje stanove u Beogradu, narodni poslanik u Skupštini Srbije Darko Laketić (SNS) je samo tokom 2017. godine na ime putnih troškova i naknade za korišćenje sopstvenog automobila, sa blagajne parlamenta podigao 608.363 dinara u neto iznosu, ili nešto više od 50.000 dinara mesečno.

Laketić je narodni poslanik iz Prokuplja u drugom, uzastopnom mandatu, a prema zvaničnim podacima Narodne skupštine redovno uzima novac za putne troškove i paušal.

Međutim, prema javno dostupnim podacima, ovaj funkcioner SNS je vlasnik stana od 90 kvadrata na Zvezdari, kao i stana slične kvadrature na Vračaru, a njegovi sugrađani odavno govore da on ne živi u Prokuplju, već da duže vreme sa porodicom živi u prestonici.Osim putnih troškova i navodnog korišćenja sopstevenog vozila, što je naplatio 608.363 dinara u neto iznosu, Laketić koji nije u radnom odnosu u Skupštini, već prima takozvani “poslanički dodatak”, za isti period prošle godine je za tu naknadu primio 518.734 dinara.

I u 2018. godini Laketić je na ime putnih troškova, za prva 4 meseca, sa blagajne podigao 129.517 dinara i paušal od 86.058 dinara.
Da postoji nelogičnost sa njegovim potencijalno fiktivnim mestom stanovanja i mestom gde stvarno živi, pokazuje i zvaničan podatak Kliničko-bolničkog centra “Dragiša Mišović“ u Beogradu, gde je radni odnos zasnovao još 29. aprila 2014. godine.

izvor: Kuršumlija bezcenzura (deo teksta preuzet)

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести