PočetnaVestiĐilas (SSP): Kad je Radulović ulazio u Vučićevu Vladu ja sam govorio...

Đilas (SSP): Kad je Radulović ulazio u Vučićevu Vladu ja sam govorio da on uvodi diktaturu u Srbiji

,,Saša Radulović je zaboravio da kaže da je u “vreme Kurte” on bio stečajni upravnik, a ja sam se bavio biznisom, potom bio u gradonačelnik koji je na svoje ime dobio 36% glasova i uspešno vodio košarkaški savez.

Kad je on ulazio u Vučićevu vladu ja sam govorio da Vučić uvodi diktaturu u Srbiju.

Kad smo mi iz Saveza predlagali ekon. mere, puštanje penzionera na slobodu, sprečavali zatvaranje na 83 sata on je ćutao ili se bavio neustavnim uvođenjem vanrednog stanja, jer je to važnije od života.

Kad smo mi govorili da su izbori lažni, da falsifikuju volju naroda, on je doneo odluku da na njima učestvuje i pored svih dokaza da su unapred namešteni i da izlažu opasnosti zdravlje građana. Kad nije prošao Vučićev cenzus shvatio je ono sto govorimo godinu dana – izbori su neregularni.

Da, ja mislim da je korona virus izuzetno opasan, da od njega mnogo ljudi teško oboli i umre i da se taj broj povećava zbog nesposobne i bahate vlasti. I da, mislim da o tome treba govoriti svaki dan kako bi se sačuvali životi ljudi.

I za kraj, nikoga ne teramo da bude deo ujedinjene opozicije Srbije. Poštujem svakoga ko se bori protiv Vučića. Ali oni koji kritikuju vlast i u isto vreme napadaju druge opozicione stranke i lidere, pomažu Aleksandru Vučiću. Zato ja nikoga ko je protiv vlasti neću kritikovati bez obzira šta govorio o meni. Srbija ima jednog protivnika. Žao mi je ako to neko ne razume.”

Dragan Đilas predsednik Stranke slobode i pravde

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести