PočetnaVestiSkandal - Doktor iz Novog Pazara: Spremaju mi suspenziju možda i otkaz

Skandal – Doktor iz Novog Pazara: Spremaju mi suspenziju možda i otkaz

Doktor Mithat Mušić, aneseteziolog iz Novog Pazara i jedan od onih koji je bio na prvoj borbenoj liniji tokom borbe sa koronavirusom, otvorio je dušu i na Fejsbuku je otkrio da mu nadređeni u Opštoj bolnici spremaju suspenziju, a možda i otkaz!

On se tim povodom obratio javnosti na ovoj društvenoj mreži, a njegovo obraćanje prenosimo u celosti:

“Samo da obavestim sve svoje prijatelje i javnost Srbije da mi se sprema suspenzija, možda i otkaz i da će me okačiti sa nekom gadnom seksualno-nacionalističkom pričom.

Ja volim zemlju Srbiju i spreman sam da dam svoju glavu u prvim borbenim redovima na svim međama zemlje Srbije, protiv bilo kog neprijatelja. Što se tiče lečenja pacijenata, mog odnosa prema njima, mog davanja i požrtvovanja, i to je u ovom gradu poznato.

Još jedan doktor iz Novog Pazara: Platili smo glavom zbog neznanja i nesposobnosti vlasti!

Žena heroj dr Ćeranić za Direktno: Smenjena sam jer sam govorila istinu!

Moje stavove znaju svi u kolektivu, ne slažem se sa mnogim istorijskim činjenicama i imam svoje mišljenje. Platiću ceh, nosiću svoje breme i biću kriv za ono za šta mi oni budu kazali da sam kriv”, navodi se u saopštenju anesteziologa Mithata Mušića na Fejsbuku.

On je tako postao drugi doktor heroj iz Novog Pazara koji je na udaru nadređenih u Opštoj bolnici u ovom gradu, budući da je pre nekoliko dana otkaz dobila i dr Lejla Ćeranić, koja je tokom najžešćeg udara koronavirusa bila jedini infektolog u bolnici u Novom Pazaru.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести