PočetnaVestiIdentifikovan muškarac osumnjičen da je brutalno pretukao mladića u Novom Sadu

Identifikovan muškarac osumnjičen da je brutalno pretukao mladića u Novom Sadu

Načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić kaže da je policija identifikovala muškarca za koga se sumnja da je u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

“Intenzivno tragamo za I. K. (30), zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga je oštećenom polomio obe podlaktice. Po nalogu nadležnog tužilaštva radimo na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog”, navodi se u saopštenju policije.

Podsećamo, na društvenim mrežama pojavio se stravični video-snimak, na kome se vidi kako nepoznati mladić brutalno tuče drugog muškarca, a potom mu, dok leži u besvesnom stanju na zemlji, lomi ruke.

Na njemu se vidi kako jedan muškarac sedi na drugom koji leži na zemlji i pesnicama ga udara u glavu. Mladić se nije zaustavio u batinjanju sve dok se pretučeni muškarac nije onesvestio, čak i to ga nije sprečilo da nastavi da ga bije. Na snimku se vidi da je, uz pretnju, oterao jednog mladića koji je pokušao da ga odvoji od momka koji je na podu ležao bez svesti. Potom je povređenog i besvesnog momka pomerio, kako bi ga namestio ga na bok, da bi mu polomio obe ruke, što je brutalno i učinio.

Sve to je posmatralo nekoliko ljudi, a jednog prisutnog, sprečio je jedan momak iz te grupe, koji mu nije dozvolio ni da pokuša da odvoji ovog neviđenog nasilnika od onesvešćenog mladića.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,126FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

1 KOMENTAR

  1. Ovo je strašno, više niko nije siguran, ovo je neopisiv vandal i teror, krvnički je tukao ovog mladića dok nije pao u nesvest, pa mu je i to bilo malo, nego ga je tukao onako onesvešćenog da bi mu na kraju i podlaktice polomio. Šta god da je ovaj drugi uradio, ovaj je preterao, ovo treba što pre sankcionisati na više godišnju robiju i hitno menjati zakon o nasilništvu, jer je u enormnom porastu.

Comments are closed.

Сличне вести