PočetnaVestiIvan koji je pretukao mladića u NS slikao se sa zastavom CG

Ivan koji je pretukao mladića u NS slikao se sa zastavom CG

Ivan Kontić, za kojim je srpska policija raspisala potragu zbog brutalnog prebijanja M.M. (28) pre 19 dana u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, glavna je tema srpskih medija od trenutka kada je objavljena potraga za njim. Na društvenim mrežama osvanula je i njegova fotografija sa crnogorskom zastavom.

Naime, slika na kojoj se vidi odbegli Kontić navodno je skinuta sa njegovog ugašenog FB profila i prikazuje njega na slici sa crnogorskom zastavom. Kada je i kojim povodom slika nastala je nemoguće reći s obzirom na to da je ubrzo nakon saopštenja MUP-a da se za njim traga, profil na ovoj društvenoj mreži ugašen.

Ono što je za sad poznato jeste da je Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo da intenzivno traga za Ivanom Kontićem (1990) osumnjičenim da je, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede, navedeno je u saopštenju.

Ivan Kontić Foto: MUP

“Pozivamo građane, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografije, da se jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892-3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223”, saopštio je MUP Srbije.

MUP je istakao i da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u intenzivnom kontaktu sa organima nadležnim za davanje naloga za raspisivanje međunarodne Interpolove poternice.

Inače, pojavila se i informacija, da obegli Kontić trenutno nije poznat samo srpskoj policiji, nego i crnogorskoj, i da je zapravo on crnogorski državljanin koji je pre dve godine hapšen u Nikšiću zbog oružja.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести