PočetnaVestiJoš jedna manipulacija SNS Kraljevo?!

Još jedna manipulacija SNS Kraljevo?!

Saopštenje SNS Kraljevo povodom dolaska užeg predsedništva Stranke slobode i pravde u Kraljevo i promocije Plana za dan posle održane u pešačkoj zoni 5. avgusta primer je pristrasnosti i obiluje dezinformacijama.
Snimak koji je napravila RTV Kv i koji je pušten uz saopštenje SNS Kraljevo je jasan primer medijske manipulacije. Naime snimak je napravljen pre pocetka skupa u trenutku kada su montirani štandovi. Stoga kada je napravljen snimak nije ni moglo biti prisutno više ljudi.
Očigledno je da su novinari i snimatelji RTV Kv zanat učili u istoj školi kao i Barbara Životić pa manipulišu činjenicama vezanim za okviran broj prisutnih učesnika. Jasno je da je interes SNS da se umanji značaj dolaska užeg predsedništva Stranke slobode i pravde u Kraljevo. SNS Kraljevo boli to što su se građani i pored medijskog mraka i činjenice da dolazak užeg predsedništva SSP nije mogao biti najavljen u medijima okupili da pruže podršku.

A okupili su se zato što im je dosta naprednjačkih laži, ucena i pritisaka. Okupili su se zato što umesto tih kilometara izgrađenih puteva koji se pominju u saopštenju SNS vide srušene mostove koje nesposobna naprednjačka vlast ni posle dve godine nije u stanju da obnovi. Okupili su se zato što se svakodnevno suočavaju sa visokim cenama osnovnih životnih namirnica, sa partijskim zapošljavanjem, borbom za opstanak. Okupili su se i zato što više ne veruju lažima prvog čoveka Kraljeva koji im godinama obećava zatvoreni bazen, koji umesto da otvara nove dečije vrtiće svečano otvara semafor.

Građani se bude! O tome svedoči činjenica da su spontanim aplauzom pozdravili Dragana Djilasa dok je prolazio pešačkom zonom i to je ono što plaši SNS u Kraljevu!
Kraljevo se budi!
Srbija se budi !

Dolaze dani slobode i pravde i to ne mogu zaustaviti ni sprečiti ni montirani snimci ni bombastična saopštenja SNS-a!

GrO Stranke slobode i pravde Kraljevo

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
33FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести