PočetnaVestiKonobar iz Surdulice budući ministar privrede?!

Konobar iz Surdulice budući ministar privrede?!

Kako portal Otvorenosr.rs nezvanično saznaje Dragan Stevanović Boske ima najveće šanse da u novom sastavu Vlade Srbije sedne u fotelju minitra privrede.

Dragan Stevanović, još uvek aktuelni državni sekretar u Ministarstvu privrede, prototip je uspešnog esenesovca, jedan od onih sa gotovo fotokopiranom biografijom uspešnog izdanka Vučićeve Srbije. Prošao je klasičan put od lokalnog promućurnog mangupa u skrajnutoj Surdulici, preko gorljivog radikala koji zajedno sa vojvodom Šešeljem pali zastavu EU, zatim prosvetljenog naprednjaka, do moćnog državnog službenika koji, između ostalog, prodaje PKB, i najuticajnijeg političara sa juga Srbije koji je uspeo da sruši bastion SPS a, pa čak i da u penziju otera jednog Dragana “Simpo” Tomića. “Vlast, b’e” – što bi rekli njegovi zemljaci.

Moglo bi se reći da je Stevanović ispunio, poput svog predsednika, sve svoje dečačke snove. Sem jednog. Nikada, naime, do sada nije uspeo da dobije izbore u svojoj rodnoj Surdulici, a Novica Tončev, lokalni šef socijalista, postaje njegova noćna mora. Zlobnici pričaju da se još uvek budi, sav okupan u znoju, posle flešbeka iz rane mladosti. Pred očima mu je slika kako, radeći kao konobar u lokalnom kafiću “Pegaz”, donosi kraći espreso “gazda Noketu”.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести