PočetnaVestiKuršumlija u kandžama privatne firme pod zaštitom Andreja Vučića i SNS-a

Kuršumlija u kandžama privatne firme pod zaštitom Andreja Vučića i SNS-a

Gotovo sve što se radi u Kuršumliji i finansira iz državnog i opštinskog budžeta ide za razvoj privatne firme “Planinka” predsednika opštine i predsednika opštinskog odbora SNS-a u Kuršumliji, Radoljuba Vidića i Radovana Raičevića.

Skupština Opština Kuršumlija ima 25 odbornika, na poslednjim izborima nije učestvovala prava opozicija, SNS je osvojila 17 odborničkih mandata. Od 17 mandata 15 su radnici privatne firme Planinke. Odluke koje donose odbornici donose  donose ih po direktnom nalogu predsednika opštine Radoljuba Vidića i predsednika opštinskog odbora SNS-a u Kuršumliji, Radovana Raičevića ( oni su vlasnici Planinke). ,,Ovo je jedinstveni primer u Srbiji gde je opština privatizovana i u vlasništvu je privatnih lica” kaže za Otvorenosr.rs naš sagovornik.

Godišnji budžet opštine je 9 miliona evra, na to treba dodati i novac od raznih projekata iz republičkog budžeta . U Kuršumliji je  za 9 godina potrošenooko 100 miliona evra narodnog novca, a da Kuršumličani gotovo ništa od toga nisu videli…

Funcioneri SNS-a u Kuršumliji su sve bogatiji ( milioni evra u stranim bankama), a narod sve siromašniji. Mladi odlaze iz Kuršumlije i ne vraćaju se. Po poslednjem popisu pre 10 godina Kuršumlija je imala 20 000 stanovnika, a sada oko 10 000. To je slika i prilika zlatnog doba Vučićeve Srbije.


Sagovornik nam navodi da se sve ovo radi pod zaštitom Aleksandra i Andreja Vučića. Kuršumličani se pitaju da li i koliko procenat braća Vučić imaju od svega toga?!

Andrej Vučić je redovni gost funcionera SNS-a u Kuršumliji

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести