PočetnaVestiMilo pravi miting u Podgorici?!

Milo pravi miting u Podgorici?!

Gradjanski i patriotski skup za odbranu nezavisne gradjanske Crne Gore, biće održan danas na Trgu nezavisnosti u Podgorici, na poziv grupe crnogorskih organizacija upućen uz ocenu da je ovih dana u Crnoj Gori najjeftinija reč sloboda.

“Sloboda koja nas je vratila u ’90-te, sloboda u izlivima nacionalne i verske mržnje, sloboda pretnji onima što ne koračaju u pravovernome stroju! Sloboda u kojoj su postali meta za odstrel oni što vijore zastavu Crne Gore”, navodi se u saopštenju koje prenose crnogorski mediji.

Iz tih organizacija kazali su da ne mogu da žmure i ćute pred budjenjem klerofašizma i pretnjama “po opstanak jedine zemlje” koju imaju.

Oni su naveli da ih ne okuplja nikakva partija ni vera ni nacija, već potreba da dignu glas u odbranu jedine istinske svetinje – nezavisne, gradjanske, sekularne, multikulturne i antifašističke Crne Gore”.

Iz tih organizacija kazali su da će grupa bivših suverenista “pod kontrolom otudjenih i ozlojedjenih tajkuna demokratizovati državu u koaliciji s četničkim vojvodama, promoterima klerofašizma i osvedočenim mrziteljima Crne Gore”.

Iz Savjeta za gradjansku kontrolu rada policije najavljeno je da će pratiti postupanje policije i primenu policijskih ovlašćenja na skupu, prenela je Radio televizija Crne Gore.

Pojedine partije pozvale su gradjane da ne idu na skup, dok su iz koalicije Za budućnost Crne Gore saopštili kako imaju informacije iz bezbednosnih struktura da bi na skupu moglo doći do incidenata sa “tragičnim posljedicama”.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести