PočetnaVestiNajnovije: Ivan Burgić stari-Novi predsednik opštine Blace

Najnovije: Ivan Burgić stari-Novi predsednik opštine Blace

Posle žestoke kritike javnosti na prvobitnu odluku SNS-a u Toplici, ali pre svega Darka Laketića, predsednika okružnog odbora SNS-a u Toplici, da  Ivan Burgić bude izabran za većnika u Prokuplju, podiigla se velika prašina. U javnosti i među građanima je to vrlo loše primljeno posle čega su usledili učestali sastanci funkcionera SNS-a u Toplici i kako saznajemo iz redova SNS-a,  a jedan od budućih Blačkih funcionera ove stranke nam je to i potvrdio na mesto predsednika opštine Blace na sednici Skupštine opštine Blace koja je zakazana za četvrtak biće izabran Ivan Burgić, sadašnji rukovodioc u JKP Blace. On je funkciju predsednika opštine obavljao od 2014. do 2016.godine.

Kad je reč o Gordani Đorđević prvobitnom kadrovskom rešenju za predsednika opštine ona će kako za sada stvari stoje dobiti mesto u Ministarstvu prosvete. Koje? Ostaje da se vidi

Novina je što će se umesto Nevene Pešić sada na mestu zamenika predsednika Skupštine naći, Zlatko Dimitrijević. Za predsednika skupštine biće izabran Dejan Mijajlović, privatnik iz Blaca. Za zamenika predsednika opštine Nikola Milinčić  tehnički sekretar SNS-a u Blacu, a za pomoćnika predsednika Suzana Veljović, poverenik  SNS-a  Blacu.

O daljem razvitku političke situacije u Blacu kao i o delovanju Zorana Milutinovića učestalo ćemo vas izveštavati.

 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести