PočetnaVestiПрокупље- Лакетић, Аранђеловић и СНС дриблају Прокупчане - „ЂЕКНА ЈОШ НИЈЕ УМРЛА...

Прокупље- Лакетић, Аранђеловић и СНС дриблају Прокупчане – „ЂЕКНА ЈОШ НИЈЕ УМРЛА А КАД ЋЕ НЕ ЗНАМО!“

Још увек председник ОФС Прокупље, Ванња Стојановић:

,,У бившој Југославији два позната фудбалска имена, један из околине Крушевца, Драгиша Бинић а други из Осјека, Давор Шукер, мамили су уздахе и добијали велики аплауз и громогласно скандирање свуда где су се појавили, на сваком стадиону, широм бивше Југе.

Један изузетно брз, други први шпиц, мистер гол, нормално је да након фудбалске каријере остану у фудбалу као фудбалски радници. Тако је један постао дугогодишњи председник Расинског фудбалског округа и бивши подпредседник Фудбалског савеза Региона Источне Србије, а други председник Ногометног Савеза Хрватске,а попут нашег председника Фудбалског Савеза Србије, Славише Кокезe.

И један и други велики фудбалери али и одлични спортски (фудбалски) радници.

У Прокупљу, пре две године, на скупштини ОФК Топличанин, на чело клуба долазе Шукер и Бинић, нормално не Драгиша и Давор већ Срђан и Дејан. Заменили су на том месту дотадашњег председника, бившег фудбалера ФК Топличанин, Мирка Ћеранића.

Нико им није на тој скупштини тражио четворогодишњи програм рада осим моје маленкости, не због тога што сам био против већ због тога што је то нормално да се има.

Главна препорука за њихово постављање је та да су чланови СНС-а и да имају подршку начелника Топличког округа, Милана Аранђеловића, првог оперативца СНС-а, односно подршку главнокомандујућег који живи и ради у Београду, доктора Дарка Лакетића.

Богами, и Бинић и Шукер су се уживели у улогу, постадоше велики експерти у фудбалу. Иако никад доказани као добри дриблери на терену, ван терена изванредно дриблају своје најближе сараднике, тренере, играче, своје и наше навијаче, повериоце, економе, децу, родитеље и грађане Прокупља.

За све имају чврсту подршку са врха СНС-а, од Милана Аранђеловића, будућег градоначелника Прокупља, који аминује све прљаве радње ових фудбалских циркузаната.

Верујем да ће брзо доћи време да институције ове државе, од тужилаштва до судова, раде свој посао и процесуирају све у ланцу, са врха до дна, учеснике прања новца у корист појединаца, под велом ОФК Топличанин.

Докторе, маске су пале, болесник је на респиратору, не дозволите да умре!

Требало би да се што пре закаже Изборна скупштина ОФК Топличанин, да се пресече стање и види колики су дугови и почети „Јово на ново“ од почетка.

Фудбал никада неће умрети, увек ће се играти.

Поука:

За Срђана и Дејана, одрекните се надимака, не брукајте имена фудбалских великана;

У лажима су кратке ноге и све брзо дође на наплату.

Велики спортски поздрав за све навијаче ОФК Топличанин.“

#možeSrbija

#SSP

#1od5milionabojkot

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести