PočetnaVestiProkuplje - Porodici Nikolić pomoć stiže sa svih strana

Prokuplje – Porodici Nikolić pomoć stiže sa svih strana

Породици Тијанић која живи у лошим условима у селу Коњуша код Прокупља, након писања нашег портала и објава на страници ” Заштитимо реку Топлицу” у помоћ су им притекли многи људи добре воље.
Тијанићи су добили хидрофор, грађани уплаћују новчану помоћ на наменски рачун, стижу обећања да ће добити многе ствари које им недостају и оно што им је највише фалило – купатило.

– Понекад људи проведу читаве године не примивши ниједан гест пажње од других. То су тешки периоди, кад људска топлина ишчезава, а живот се своди на тегобни напор пуког преживљавања.Управо тако је живела породица Тијанић. Међутим, тренутак који је променио њихов живот је онај, када су њихову муку видели добри људи. Великодушност и ширење среће с љубављу, враћа се десетоструко.Надам се да ће тако бити и људима који су их помогли.
Списак је дуг, а наша захвалност, групе “Заштитимо реку Топлицу” је неизмерна. За наше залагање и труд се чуло и преко граница Србије, Топлице, па нам помоћ наше браће, кумова, другара и те како значи.

Ако нас неко пита шта је још потребно, кажем Вам, приоритет је запослити Марина Тијанић (власници пекара, јавите се, тражимо вашу подршку), да би завршили ову целу причу и њима обезбедили пристојнији живот. За прецизније информације јавите се на број 0603462379 Бобан Стојковић.
Још једном свима Вама велико ХВАЛА, има ТОПЛИЦА, а и СРБИЈА јос увек добре људе – написао је на својој страници Бобан Стојковић који је и иницирао хуманитарну акцију за ову породицу.

Izvor: Prokuplje na dlanu

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,126FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести