PočetnaVestiPronadjeno telo mladića na Bubličkom jezeru

Pronadjeno telo mladića na Bubličkom jezeru

Beživotno telo 19-godišnjeg mladića koji je nestao u nedelju tokom popodneva na Bubličkom jezeru tridesetak kilometara od Prokuplja, pronađeno je jutros. U Višem javnom tužilaštvu kažu da su naložili policiji da obavi uviđaj, a telo će biti poslato na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok ove nesreće.

Iako se za sada samo nagađa, pretpostavlja se da se A. P. iz žitorađskog sela Lukomir najverovatnije utopio u jezero, ali je nejasno kako i pored velikog broja kupača niko nije primetio njegov nestanak.

Drugovi koji su bili sa njim, u prvom trenutku nisu primetili da je mladić nestao, ali su nakon toga slučaj prijavili policiji, koja je bezuspešno pretraživala teren oko jezera. Pronađen je jutros kada je primećeno njegovo telo koje pluta na ovom divljem i neuređenom kupalištu koje se nalazi u blizini Žitnog Potoka na teritoriji Prokuplja – nezvanično saznajemo iz istrage.

Po nalogu tužilaštva u toku je uviđaj koji obavlja policija, a pravi uzrok smrti za koju se za sada pretpostavlja da je došlo do utapanja, znaće se nakon obdukcije.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести