PočetnaVestiPukla facebook ljubav: MLADA POBEGLA SA SVADBE uz pomoć policije

Pukla facebook ljubav: MLADA POBEGLA SA SVADBE uz pomoć policije

Priča koja sledi dolazi iz Poljanice, ali mnogo govori, i to na vrlo zanimljiv način, o našim naravnima, navikama i svemu što iz toga proizilazi.

Legenda počinje u mahali Grnčarici u Golemom Selu u Poljanici, kada je nedavno jedan mladi Rom, koje je tek napunilo osamnaest godina, rešio da se ženi.

Tako tražeći, glavni junak ove priče našao je neko maloletno devojče od 16 godina, iz okoline Zaječara, i to preko preko Fejsbuka.

Ali, ljubav ne pita za tehniku, pa su se Poljančani organizovali i krenuli, kako se to popularno kaže, da ukradu devojku.

– Napnu se oni tako ove subote i pravac Zaječar. Srećan mladoženja, srećno devojče, a bogami srećni i deda i baba koji su ga očuvali. Odma se organizuje veselje da se čuje da im se unuk oženio. Deda, da se isprsi, naruči roštilj od ketering iz Vranje, a pala je i gradska muzika. Obavestili ljudi familiju i goste, počne terevenka, gosti blagosiljaju, te ovoliko dece, onoliko dece, krkaju, piju, vesele se… – opisuje situaciju jedan očevidac.

Ali, ne leži vraže, usred veselja kod srećnih mladenaca upade policija, odmah odvedu mladu, privedu mladoženju, neposredne učesnike akcije da se dovede mlada takođe, i sve odvede u vranjski MUP!

– Imali su Poljančani tamo šta i da vide – mladini roditelji došli da odvedu čerku, kažu, prava otmica je u pitanju. Izgleda da se mlada snajka u međuvremenu popišmanila i rešila da se vrati sa familijom u Zaječar, a mladoženja i njegova rodbina ko pokisli vrate se kući, u Poljanicu – priča sagovornik Info Vranjskih.

Naravno, muzika se još kad je došla policija pokupila i otišla za Vranje, gosti što su popili i pojeli to im je, i svi se razbeže po kućama.

I ništa, i nesuđeni mladožena i njegova familija sada čekaju da vide šta će dalje da preduzme zakon.

I em pukla ljubav, em grdne pare potrošene, em ništa od ženidbe.

Ako, kažu, bar su se lepo izveselili!

SSB

Izvor: Vranjske

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,126FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести