PočetnaVestiSSP Kraljevo: "AERODRUM" ostaje gradonačelnik Kraljeva

SSP Kraljevo: “AERODRUM” ostaje gradonačelnik Kraljeva

Na danas održanoj sednici Skupštine grada Kraljeva sa 55 glasova za gradonačelnika je reizabran dr Predrag Terzić.
Prvi gradonačelnik Kraljeva koji je na tom mestu ostao pun mandat od uvođenja višestranačja u Srbiji.

U prethodne četiri godine Terzić je umesto po investicijama i zalaganju za dobrobit i bolji život gradjana postao poznat po brojnim gafovima i aferama.
Njegovim likom i delom uglavnom su se bavili autori satiričnih i humorističkih emisija, Zoran Kesić i Ivan Ivanović. Prvi čovek Kraljeva postao je poznat kao ” aerodrum” i ” zohijena” , dok mu se smejala cela Srbija građanima Kraljeva nije bilo do smeha.

Kraljevo je postalo jedan od najsiromašnijih gradova u Srbiji iz koga se građani masovno iseljavaju u potrazi za poslom i boljim životom. Očito je da prvi čovek Kraljeva toga nije svestan ako se uzme u obzir da se danas prilikom svog obraćanja hvalio svojim rezultatima u prethodne četiri godine. Da se podsetimo nekih rezultata:
– svečano otvaranje semafora, nove turističke destinacije u Kraljevu poznate kao ” Terzica semafor”
– svečano otvaranje kineske robne kuće
– svečano otvaranje aerodroma ” Morava” sa koga još uvek nema standardizovanih letova zbog neodgovarajuće piste, očito da je mandat od četiri godine kratak da bi se pista produžila 300m. Ipak na aerodromu su uhlebljenje našli partijski kadrovi SNS a i gradonačelnik je stekao nadimak ” aerodrum” po kome je postao poznat širom Srbije.
– 23 mosta u kraljevačkim selima porušena u bujičnim poplavama u junu 2019.godine koja do danas nisu sanirana i pored brojnih obećanja.
Činjenica je da je za četiri godine upravljanja gradom gospodin Terzić uspeo da u Kraljevo dovede dve fabrike: Leoni i Eurotaj u kojima radnici u haotičnim uslovima rade za minimalni lični dohodak, drugim rečima najnižu platu u Evropi.
Danas je Terzić nakon imenovanja za gradonačelnika y svom obraćanju građanima Kraljeva dao brojna obećanja u koja 77000 građana Kraljeva više ne veruje, to su građani koji na izborima održanim u junu ove godine nisu dali poverenje SNS .

Kraljevčanima je dosta lažnih obećanja i neodgovorne vlasti koja radi isključivo u sopstvenom interesu. Gospodine Terziću očigledno je odavno da Vaš interes nije i interes građana Kraljeva.

SSP Kraljevo

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести