PočetnaVestiSSP Kruševac: Predlog plana realizacije nastave u novoj školskoj 2020/2021.godini

SSP Kruševac: Predlog plana realizacije nastave u novoj školskoj 2020/2021.godini

Странка слободе и правде у Крушевцу је отворена за сарадњу са свим чиниоцима друштвеног система и позивамо све грађане, а посебно родитеље чија деца полазе сада у вртић или школу, да се активно укључе у изради плана за почетак нове школске године преко својих институција у оквиру вртића и школе (пример: Савет родитеља и Школски одбор).

Просветни одбор Странке слободе и правде у Крушевцу, урадо је предлог плана за реализацију наставе у новој школској 2020/2021.години у предшколским установама, основној и средњој школи.

Предлог смо послали руководиоцу Школске управе у Крушевцу г-дину Зорану Асковићу и Унији синдиката просветних радника у Крушевцу са циљем да размотре, допуне и прихвате предложени предлог одржавања наставе у новој школској години, као и да заједничком сарадњом превазиђемо новонасталу епидемију вируса COVID 19, а све у циљу помоћи ученицима и њиховим родитељима у успешном савладавању градива и остваривању циљева и исхода наставе у предстојећој школској години.

Најнеопходније је да се поштују све прописане епидемиолошке и здравствене мере у циљу безбедности деце и запослених у школи.

https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=6331E64C65C3BC0D!1366280&ithint=file%2cdocx&authkey=!APjC8a4eW-dxq0E

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,126FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести