PočetnaVestiSSP posetio žitelje i podelio Novine u Blacu i Barbatovcu

SSP posetio žitelje i podelio Novine u Blacu i Barbatovcu

Dan posle  “Putujućeg Vučićevog cirkusa” aktivisti SSP obišli su mesta koje je posetio ,sa svojom svitom, aktuelni predsednik. Već se, naime, prepričava anegdota.Kažu pitao Vučić kada je juče posetio Toplicu: “Kako se živi ovde u Prokuplju“? Na šta je dobio odgovor:“Ne znam šefe, ja sam iz Smedereva“, što govori u prilog tezi da se pravi što veći privid uspešne realnosti i formiraju „Potemkinova sela“. SNS je gotovo punu deceniju na vlasti i ništa nije učinila da narodu bude bolje, već ga još više zadužuje i unesrećuje. Naprednjačka deviza je – „Samo se vi strpite dok mi ne vidimo šta ćemo…“

OO Stranke Slobode i Pravde Blace je obišao meštane tih sela i razgovarao o problemima sa kojima se susreću. Meštanima je predstavljen „Plan za dan posle , a podeljene su i jedine prave Novine. S obzirom da je aktuelna i „Šljivijada“ u Blacu, a šljiva nema ni za lek, podelili smo utiske i sa izlagačima i onima koji su se tu našli. Zaključak je da Blace ima ogromne potencijale u proizvodnji hrane koji su, nažalost, nedovoljno iskorišteni.

Inače, aktivisti SSP su obišli i sela Barbatovac, Džepnicu, Čučale, Đurevac i Sibnicu,gde je podeljen  stranački materijal.

OO SSP Blace

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
33FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести