PočetnaVestiSuzana Veljović, poverenik SNS-a u Blacu, IZVISILA za funkciju u opštinskoj vlasti...

Suzana Veljović, poverenik SNS-a u Blacu, IZVISILA za funkciju u opštinskoj vlasti ?!

Više od mesec dana od završetka izbora na kojima opozicija nije učestvovala u Blacu je vrlo turbulentno. Stožeri lokalne liste SNS-a su pod parolom ,,OČISTILI SMO SE OD LOPOVA – DA SE BLACE PITA“, posle smene predsednika Skupštine opštine Blace, a i pre toga, a koju je podržalo i 4 odbornika opozicije tj. Demokratske stranke (odborničke grupe ,, Blace naša kuća) zauzeli su upravo i u kampanji kurs distanciranja od postupaka, dojučerašnjih funkcionera u opštini Blace i za to po rečima poznavaoca političkih prilika u Blacu uz sve izborne nepravilnosti i pritiske na gradjane, a koji su karakteristični za SNS na svim nivoima dobili su gotovo plebiscitarnu podršku Blačana.

Upravo tom političkom kursu distanciranja od bivših lokalnih funcionera, a koju su brojnim korupcionaškim skandalima, malverzacijama i mahinacijama koje se vezuju za vreme dok su oni bili nosici političkog odlučivanja u Blacu, komprotivani nezableženo, protivnik je još uvek poverenik SNS-a, zamenica predsednika opštine Blace, Suzana Veljović?!

Podsetićemo da je do smene predsednika Skupštine opštine Blace Suzana Veljović, zajedno sa predsednikom opštine Blace, Milanom Ćurčićem, aktivno učestvovala od 2018.godine u donošenju svih budzeta i rebalansa budzeta opštine Blace, pritom se niti jednom kao poverenik SNS-a u Blacu javno nije ogradila od učestvovanja u donošenja istih, a da jeste rezultat bi vrlo brzo bio poguban za tadašnjeg nosioca političkog odlučivanja u Blacu, Miloša Vasiljevića, a ovako je bio poguban po Blačane.

Poznavaoc političkih prilika u Blacu nam dalje navodi da je za vreme bivših opštinskih funcionera u Blacu Suzana Veljevoć ostvarila brojne benefite za sebe i svoju porodicu, a koji se ogledaju kako u zaposlenju sopstvene ćerke u Turističkoj organizaciji Blace bez konkursa, tako i u eksluzivnom pravu promocije svojih proizvoda preko te iste Turističke organizacije. Po svemu sudeći tih benefita više neće biti, a kako smo saznali propao je i pokušaj zaposlenja ćerke Suazane Veljović na mesto nastavnika geografije u Osnovnoj školi u Blacu.

Izvor blizak stožerima politike unutar SNS-a u Blacu ,, OČISTILI SMO SE OD LOPOVA – DA SE BLACE PITA“ za Otvorenosr.rs je rekao : ,,Za ljude koji su bili deo političke priče saradnje, a i kohabitacije sa političkom grupacijom nekada okupljenom oko Miloša Vasiljevića, pred kojim se vodi postupak pred Višim sudom u Nišu,i koji mu se javno nisu suprostavljali, već sa njim ispod žita sklapali političke dilove, mesta u preraspodeli funkcija u optšnskoj vlasti nema, a tu svakako i nepobitno spada Suzana Veljović, čije je političko delovanje to nedvosmisleno i dokazalo što se vidi iz njenih postupaka, a ne onome što javno propagira, a i skoro je neko upotrebio tu maksimu acta, non verba“.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести