PočetnaVestiTepić: ,,Žeželj da odgovori odakle mu novac za kupovinu Kurira"

Tepić: ,,Žeželj da odgovori odakle mu novac za kupovinu Kurira”

Ne znam zašto je Igor Žeželj pokušao da me kontaktira, to smatram pritiskom. I ja neću stati, Žeželj mora da dokaže odakle mu 10 miliona evra za kupovinu Kurira. Ako je sve transparentno neka izađe sa ugovorom i dokumentacijom da vidimo kako je kupovina protekla – izjavila je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Igor Žeželj, PrintscreenIgor Žeželj, Printscreen

Ona je gostujući u emisiji “Newsmax Adria” ponovila tvrdnje da je vlasnik Kurira i Adria Media grupe Igor Žeželj novac za kupovinu dobio preko kompanije Telekom Srbija.

– Jasan je lanac postupanja između pravnih lica koji neminovno dovodi do osnovane sumnje da je “Telekomovim”, odnosno našim novcem Žeželju obezbeđeno 10 miliona za kupovinu Kurira, odnosno “Adria Media”. Žeželjeva firma “Mondo Ink” je kupila Kurir. Vrednost njegove firme bila je tolika da mu banka sigurno ne bi odobrila nikakve kredite i transakcije. Njegova druga firma “Wireless Media” je prenela “Mondo Inku” avansno 10 miliona evra i onda dolazimo korak unazad, otkud “Wireless Media” te pare. I onda vidimo da od nepoznatog uplatioca, a mi sumnjano od našeg novca iz “Telekoma”, stiže 10 miliona evra. “Telekom” i “Wireless Media” su godinama bili komercijalni partneri – kazala je Tepić.

PrintscreenPrintscreen

Govoreći o Vučićevim planovima i mogućnosti organizovanja novih parlamentarnih izbora, potpredsednica SSP je rekla da niko kome je stalo do napretka u zemlji i promene sistema neće izaći na izbore pod istim uslovima i “pravilima” koja su do sada važila.

– Niko ko je ozbiljan u politici, ko želi da menja sistem, ne želi da učestvuje u izborima pod istim uslovima. Nastavićemo da se borimo pritiskom na njih kao i do sada. Bojkot je uspeo, doveli smo do toga da na ovim “istorijskim izborima” nije ni Vlada izabrana i govori se o novim izborima. Uspeli smo u raskrinkavanju paravana za krađu izbora, većina u evropskom parlamentu se izjasnila da su izbori u Srbiji bili nelegitimni – istakla je Tepić.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести