PočetnaVestiVulin: Iza Vučića ostaju dela, a iza Zaharove zloba i stid

Vulin: Iza Vučića ostaju dela, a iza Zaharove zloba i stid

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je da je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova uvredila sve one koji brane i Rusiju i Srbiju.

Reagujući na objavu portparolke Ministarstva inostranih poslova Rusije Marije Zaharove na u kojoj ona deli sliku Vučića ispred Trampa i poredi je sa scenom iz filma “Niske strasti”, Vulin je dodao da”Vučić svoj narod, ni prijatelje svog naroda, nikada nije ni ostavio, ni uvredio ni ponizio.”

“Zaharova je uvredila sve nas koji i Rusiju i Srbiju branimo na težim mestima od njenih fejsbuk objava. Neprijatelji Srbije i Rusije su danas obradovani sitnom zlobom Zaharove. Iza Vučića ostaju dela, iza Zaharove zloba koje će da se stidi”, naveo je Vulin u saopštenju.

On je u saopštenju rekao da je “Vučić jedini državnik u Evropi koji je odbio da uvede sankcije Rusiji i vrhovni komandant vojske sa kojom oružane snage Ruske Federacije imaju najvišu i najplodniju saradnju”.

Vulin je dodao da se “veličina čoveka ne meri ni veličinom stolice na kojoj sedi ni veličinom sile u čije ime govori, već veličinom hrabrosti da na svakoj stolici brani svoj narod i prijatelje svog naroda”.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести