PočetnaVestiBlace: Zašto ćuti direktor Doma zdravlja Blace, Radoljub Dunjić

Blace: Zašto ćuti direktor Doma zdravlja Blace, Radoljub Dunjić

Poštovani čitaoci, direktor Doma zdravlja Blace, Radoljub Dunjić, u predhodnom periodu nije odgovorio na pisanje portala Topličke.com. Podsetimo se:

”Direktor DZ Blace, Radoljub Dunjić, protiv zakonito je doneo resenje broj 2586 21.12.2015 godine kojim je Ljubiši Spasicu prestao radni odnos u DZ Blace. Presudom Apelacionog suda DZ Blace je izgubio spor i u obavezi je da Ljubišu Spasica vrati na posao, isplati sve sudske troškove i neisplaćene zarade u ovom periodu tako da je DZ Blace rešenjem direktora Radoljuba Dunjića broj 2586 naneta šteta u višemilionskom novčanom iznosu.

Interesantna je izjava Jovice Djordjevica, brata od ujaka direktora Radoljuba Dunjica, zastupnika privrednog drustva IVKO KNIT DOO u kojoj on navodi da u ,,dogovoru” sa DZ Blace organuzuje sistematske lekarske preglede za zaposlene u IVKO KNIT-u. Postavlja se pitanje da li su od strane DZ Blace naplaćeni ovi sistematski lekarski pregledi za zaposlene firme IVKO KNIT? Iz DZ Blace su nam rekli da nisu. Cena sistematskog lekarskog pregleda po jednom zaposlenom je 2500 hiljade dinara po cenovniku za vanstandardne usluge koji je usvojio upravni odbor DZ Blace.

Takodje upitno je kako je IVKO KNIT DOO donirao holter krvnog pritiska i holter ekg ako je ovo dobijeno preko programa EU Progresa. Dom zdravla Blace je ustanova primarne zdravstvene zastite i nema u svom sastavu zaposlenog kardiologa pa se postavlja i pitanje ko ce uopste raditi na pomenutim holteru?!
Citav niz pitanja na koje direktor DZ Blace treba da odgovori, a nije odgovorio ni na pitanja postavljena u predhodnom tekstu vezana za DZ Blace.”

Otvorenosr.rs u danima kojo su pred nama detaljno če vas izveštavati o stanju u Domu zdravlja Blace.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести