PočetnaVestiZorka koridorka NOVA premijerka??? - "Ne znam da postoji trka za premijera,...

Zorka koridorka NOVA premijerka??? – “Ne znam da postoji trka za premijera, čeka se predlog Vučića”

Članica Predsedništva vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je danas da “ne zna da postoje trke za premijera” i ponovila da se na sednici Predsedništva SNS još nije razgovaralo o članovima nove vlade Srbije koja će “biti izabrana u dogovorenom roku”.

FOTO: ATAimages/Antonio RihelFOTO: ATAimages/Antonio Rihel

– Na predlog predsednika Republike i SNS-a Aleksandra Vučića razgovaraćemo, i organi stranke će doneti odluku. Ja stvarno ne znam ni ko će biti predsednik Vlade ni ministri, a verujem da svi mi, uključujući i gradjane, imamo svoje favorite i razmišljamo ko bi to mogao biti – rekla je Mihajlović tokom posete Pranjanima, kod Gornjeg Mlanovca.

Mihajlović koja je ministarka i potpredsednica odlazeće Vlade Srbije, smatra da su “rezultati i sposobnosti to što opredeljuje ljude da vode Srbiju i da budu ponosni što su deo Vlade Srbije”, a ne da se “trči pred sam kraj formiranja” vlade, saopštila je njena pres služba.

“Da li ću premijer biti ja ili neko drugi, biće neko kvalitetan”

Vučić prelomio: Brnabić ostaje premijerka!

Ona je istakla da se “pred novom Vladom Srbije nalaze veliki izazovi”, te ta vlada “mora biti još ozbiljnija, efikasnija, stručnija i obrazovanija”.

Pored zdravstvene krize koja pogađa ceo svet, tu je i “ekonomska koja ne može da nas zaobiđe, ali i ogromni spoljnopolitički pritisci koje naša zemlja trpi”.

– Zato nova vlada mora da bude jaka, kako bi zajedno s predsednikom Republike mogla da vodi zemlju u narednim godinama koje neće biti lake – rekla je Mihajlović.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести