NaslovnaVestiVučić: Najbolji smo u Evropi, plate 630 evra, nezaposlenost na 7%

Vučić: Najbolji smo u Evropi, plate 630 evra, nezaposlenost na 7%

Podsetimo se: 

Predsednik SNSa boravio je u Podgorici povodom sahrane Mitropolita Amfilohija.

Tokom svog neslavnog boravka, imao je priliku da se obrati javnosti na Televiziji Crne Gore. Gostovanje je takođe prošlo neslavno jer je brzo shvatio da nije na Pinku, i da nema naručenih pitanja.

Novinar je bio uporan I insistirao na odgovorima, što je iznenadilo predsednika SNSa, nevešto i nervozno se nosio sa pitanjima sve dok nije došao na teren ekonomije, finansija, neszaposlenosti…

Tu je ispllivalo more statistički napamet naučenih podataka koje predsednik SNSa zna napamet i vrlo često i rado ih ponavlja.

Odmah je zauzeo drski stav prema novinaru i naglasio da se u matematiku vrlo dobro razume. Zahvaljujući njoj je Srbiju sa zadnjeg mesta, doveo na prvo mesto u Evropi po rastu BDPa. Da je zdtavstveni sitem podigao sa samog dna, na nivo gde je Sebija ispred četrnaest zemalja Evropske Unije.

Nezaposlenost je zatekao na nivou od 25,9% i merama koje jeuspešno sproveo spustio je na rekordno nizak nivo od 7,3%, a prosečnu platu u Beogradu podigao na 630 evra. Posebno se pohvalio kako je Srbija pretekla sve zemlje u regionu, pa i samog domaćina.  Ovim statističkim podacima je završio gostovanje u emisiji, a narodu Srbije ostaje samo da uživa u blagodetima njegovog rada.

 Međutim, stvarnost je bitno drugačija, većina Srbije radi za platu od 300 evra, nezaposlenost je mala zahvaljujući neverovatnom odlivu mlade populacije u zemlje Evrope, a o zdravstvenom sistemu ne treba trošiti reči, dovoljno je otići u bilo koju ambulantu i uveriti se u usluge koje pružaju.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести