"Srbija je talac Vučića, Mitrovića i Vučićevića"

"Srbija je talac Vučića, Mitrovića i Vučićevića"

"Danas su svi građani Srbije u televizijskom programu uživo mogli da vide da u zemlji više ne postoji nijedna institucija i da odluke o svemu i svakom potpuno sami donose Aleksandar Vučić, Željko Mitrović i Dragan J. Vučićević, od kada ih je napustio Beba Popović", navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

U otvorenom pismu SSP, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

"Javnost je iz usta ozloglašenog medijskog egzekutora Dragana Vučićevića, urednika tabloida "Informer", u Jutarnjem programu TV Pink, saznala šta, opijen neograničenom vlašću Aleksandar Vučić namerava da uradi Draganu Đilasu. Kako se moglo čuti uživo, dok su trajale reklame, lideru SSP Vučić je namenio sudbinu bivšeg francuskog predsednika, Nikole Sarkozija, koji je 1. marta ove godine osuđen. Vučićević je toliko upoznat sa detaljima Vučićevog plana da je javnost čula čak i da Vučić neće uhapsiti Đilasa nego će mu suditi sa slobode.

Dakle, Dragan J. Vučićević saopštava presudu na televiziji Željka Mitrovića, a Aleksandar Vučić lično rukovodi političkim progonom nezabeleženim čak i u doba Slobodana Miloševića.

Sada je svima jasno da je Aleksandar Vučić u panici od gubitka vlasti, da je potpuno izgubio kompas i da je spreman na eskalaciju političke krize koja može imati nesagledive posledice.

Dragan J. Vučićević i Predrag Sarapa FOTO: Printscreen

Dragan J. Vučićević i Predrag Sarapa FOTO: Printscreen

Stranka slobode i pravde (SSP) poziva javnost, članstvo i simpatizere da ne nasedaju na Vučićeve nervozne provokacije, jer je Srbiji potreban mir i suzdržanost koja će dovesti do promene vlasti demokratskim putem", zaključuje se u saopštenju Stranke slobode i pravde.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...