Početna Vesti AL' TI TRUBE VESIĆU Beograd ne staje ni policija ne pomaže

AL’ TI TRUBE VESIĆU Beograd ne staje ni policija ne pomaže

Džaba Goranu Vesiću sve, džaba mu i to što je poslao policiju da interveniše zbog toga što građani zaglušujućim sirenama pokazuju šta misle o njemu, nezadovoljstvo Beograđana ne može da se zaustavi.

Vesić se juče ponašao kao dete kada ga ukorite. Nije mogao da podnese da su građani nezadovoljni njegovim “radom”, što su pokazali reakcijom na transparent “Ko ne trubi – taj je Vesić”, akcijom koju je pokrenula Stranka slobode i pravde. Kako su građani u velikom broju odgovarali, pa su se tako Beogradom čule sirene, zamenik gradonačelnika je pozvao u pomoć policiju, koja je juče izašla na dušanovački nadvožnjak, gde je legitimisala one koji su se usudili da kritikuju Vesića.

Međutim, nije to sprečilo Beograđane da pokažu Vesiću šta misle o njemu. Videvši pomenuti transparent na nadvožnjaku, vozači su se na toj deonici auto-puta Beograd – Niš oglašavali sirenama i tako stavili do znanja Vesiću da mu ne praštaju laži, uništavanje i promenu svega onoga što je pre njega krasilo prestonicu.

Goran Vesić, FOTO: Privatna arhivaGoran Vesić, FOTO: Privatna arhiva

Ponovo su juče, kao i u dve akcije SSP pre toga, dominirale sirene, čime je poslata poruka da Vesiću ne pomaže ni intervencija policije – bunt naroda je nemoguće sakriti. Posebno što je Vesić prilično razbesneo Beograđane, naročito one koji žive na opštini Stari grad, a koje je zamenik gradonačelnika kaznio maratonskim radovima, i to samo zato što je ova opština prezrela SNS i Vučića na prethodnim izborima.

Dakle, građani ne staju, pokazali su to već u tri akcije, pa Vesiću samo ostaje da sluša zaglušujuću buku. I pita se gde će i na koji način Beograđani ponovo iskazati protest njegovim uništavanjem glavnog grada.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,047FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
24FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Komentari

Сличне вести