PočetnaVestiBlace: Predsednica odborničke grupe SNS-a u SUKOBU INTERESA - Stiglo rešenje iz...

Blace: Predsednica odborničke grupe SNS-a u SUKOBU INTERESA – Stiglo rešenje iz Agencije za borbu proriv korupcije

Aktulena predsednica odborničke grupe Srpske napredne stranke u Blacu, Gordana Đorđević, se nalazi nesumnjivo u sukobu interesa od dana kad joj je verifikaciona komisija skupštine konstovala odbornički mandat. Gordana Đorđević nalazi se na funkciji direkora Srednje škole Blace, što je nespojivo sa funcijom odbornika. Uprkos tome administrativna komisija na čijem čelu se nalazi odbornik u lokalnoj skupštini, Zvonimir Rilak,  ,,nije” uvidela ovu neregularnost, i konstatovala prestanak mandata dotičnoj, a ni sektetar skupštine koji dužan da se stara o zakonitosti u radu skupštine. To će uraditi tek na današnjoj sednici zakazanoj u 17h.

Fotografija: Privatna arhiva 

Gordanu Đorđević, na mesto predsednika odborničke grupe SNS-a predložio je na sastanku SNS-a u Blacu, predsednik okružnog odbora SNS-a u Toplici, Darko Laketić. Kako saznajemo Gordana Đorđević je pokušala da sakrije rešenje Agencije za borbu protiv korupcije koje joj je po svemu sudeći stiglo još pre par meseci, ali bezuspešno.

Fotografija: Google 

Ovo još samo jednom potvrđuje da je drugo ime za aktuelno rukovodstvo SNS-a u Blacu KRIMINAL i KORUPCIJA o čemu svedoče relevantne institucije. 

 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
33FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести