Početna Vesti Blace: SNS napao sam sebe - Javašluk opštinske vlasti

Blace: SNS napao sam sebe – Javašluk opštinske vlasti

Prljav grad, kontejneri prepuni smeća, psi lutalice u čoporima na ulicama je nešto sa čim se Blačani svakodnevno suočavaju. Direktor JKP Blace, Darko Kuzmanović, umesto da se bavi svojim primarnim poslom tj. radom koji će dovesti do uspešnog poslovanja JKP-a, JKP Blace sa njim na čelu ne izvršava svoje obaveze za šta je plaćeno iz budžeta opštine Blace, a to svakako jeste održavanje čistoće grada, umesto toga on se bavi pokušajem zataškavanja malverzacije za DROBLJENIM ASFALTOM što jasno proizilazi iz saopštenja za javnost koje je Kuzmanović ispred JKP Blace ranije potpisao. 

Fotografija: Privatna arhiva 

Na žalost svih učesnika u AFERI DROBLJENI ASFALT, pokušaji zataškavanja im neće proći.

Fotografija: Privatna arhiva 

Što se tiče nedavnog saopštenja tzv. novog opštinskog rukovodstva, iako ne znamo ko je tu od njih možemo samo da konstatujemo da je najveći deo iznetih tvrdnji o katastrofalnim rezultatima opštinske vlasti u periodu koji su opisali tačan. Ali su zaboravili da kažu da se za sve to Ivan Burgić, favorit Darka Laketića ( predsednik okružnog odbora SNS-a u Toplici) u Blacu, nalazio na mestu predsednika opštine, zamenika predsednika opštine, pomoćnika predsednika opštine.To je i slučaj sa Suzanom Veljović i ostalim predstavnicima SNS-a u Blacu.Ovu priliku koristimo da odamo priznanje onome ko je sastavljao saopštenje ispred opštinskog rukovodstva SNS-a, da argumentovanije obrazloženje katastrofalne vladavine ove stranke u Blacu u predhodnom periodu skoro niko nije izneo. (Opširnije u nastavku) 

Fotografija: Peivatna arhiva 

Direktor JKP Blace da učini transparentnim poslovanje JKP-a i javno da objavi koliko je JKP Blace platilo u predhodnom periodu na kontu troškova za ugositeljstvo i domaćinstvo, reprezentaciju (kafanu) i advokatskih usluga dok se na čelu JKP Blace nalazio dotični direktor iz Kruševca, a Ivan Burgić se nalazio na mestu zamenika predsednika opštine i pomoćnika predsednika opštine zaduženog za komunalne delatnosti ?! 

 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,047FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
24FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Komentari

Сличне вести