PočetnaVesti"Borko što te ne ubiše u Kruševcu, đubre jedno"

“Borko što te ne ubiše u Kruševcu, đubre jedno”

Iako se svakodnevno govori o “pretnjama” Aleksandru Vučiću, a navodnim atentatima, pripremama za atentat i slično, a za sve to se optužuje opozicija. Na društvenim mrežama, ipak, svako ko nije deo vladajuće klike dobija more uvreda i pretnji. Na red j došao i Borko Stefanović.

Potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović podelio je na Tviteru komentar izvesnog Toplice Brkića koji je sasuo uvrede i pretnje na račun Stefanovića. 

– Ko te j*be žuto go*vno, što te ne ubiše u Kruševcu, đubre jedno – napisao je Brkić u komentaru. 

“Bićete pretučeni”: Nove pretnje Žaklini Tatalović

“Najoštrije osuđujem pretnje smrću Đilasu”

Podsećamo, Borko Stefanović brutalno je pretučen u novembru 2018. godine, zajedno sa još dvojicom aktivista. Nakon napada na Stefanovića, širom Srbije organizovani su protesti, a jedan od slogana protesta bio je i “Stop krvavim košuljama”, aludirajući na Stefanovićevu krvavu košulju koja je postala simbol nasilje vlasti.

Napadači su ove godine osuđeni na višegodišnje kazne. 

– Upoznajete Toplicu Brkića. Toplica žali što me nisu ubili. Toplici je toplo kad sluša predsednika i njegove laži i huškanje. Toplica je bezumna osoba. Toplica je jako loš čovek. Ne budi Toplica – kazao je Stefanović u objavi koju je podelio. 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
34FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести