PočetnaVestiBrnabić ponovo uhvaćena u laži - Unuk preminulog: ,,bagro odgvaraćete"

Brnabić ponovo uhvaćena u laži – Unuk preminulog: ,,bagro odgvaraćete”

Nakon gnusnih napada televizije Pink, u kojem se Petar Đurić naziva “nasilnikom iz Majdanpeka” i lažovom, predsednica Vlade Ana Brnabić, juče je ponovo izjavila da u Srbiji niko nije izgubio život čekajući na respirator jer Srbija, po njenim rečima, ima sasvim dovoljno respiratora.

To je ponovni pokušaj diskreditovanja Petra Đurića, čija je rečenica “Ćale, ovo je za tebe!” vrlo brzo postala viralna na društvenim mrežama.

Da gde ima dima ima i vatre, dokazuje i tvit Dejana Dekića, studenta Elektronskog fakulteta u Nišu.

“Upravo kaže premijer da niko nije preminuo čekajući respirator. Moj đed je juče izgubio tu bitku. I da nije čekao respirator. Čekao je 7 dana da ga prime i pregledaju, uporno ga vraćajući kući pod izgovorom da testova nema i da su kapaciteti popunjeni” bio je prvi tvit Dekića, u kojem se jasno stavlja do znanja da nije sve pod kontrolom u zdravstenom sistemu Srbije, kako kažu premijerka Brnabić, Krizni štab i ministar Lončar.

Dekić je u nastavku opisao kako u Srbiji izgleda kada se neko zarazi korona virusom.

“Kad su se smilovali da ga prime, slali su ga iz jedne kovid bolnice u drugu, i tako ga juče vrteli u krug čitava 2 sata i ako je imao ozbiljne zdravstvene probleme. Kad su ga primili napokon, opet je morao par sati da čeka doktora da ga pregleda”, piše Dejan u narednom tvitu.

Na kraju, Dekić se zahvalio medicinskoj sestri koja je sve vreme bila uz njegovog pokojnog dedu, a premijerki Brnabić i, kako kaže, “ostaloj bagri” poručio je da će odgovarati, ako ne od naroda, onda od Boga.

“I nažalost samo par sati kasnije je preminuo. Hvala medicinskoj sestri koja je do poslednjeg časa bila pored kreveta. A ostala bagro znajte da ćete odgovarati za sve. Ako vam narod ne bude sudio, Bog hoće. Monstrumi”, piše u poslednjem tvitu student Dekić, koji je vrlo brzo postao izuzetno viralan.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести