Početna Vesti Đilas: Moj brat nije prodao kuću direktoru "Krušika"

Đilas: Moj brat nije prodao kuću direktoru “Krušika”

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da pojedini mediji “besomučno ponavljaju laž” da je njegov brat ispod cene prodao kuću direktoru “Krušika” i istakao da njegov brat nikada nije bio vlasnik kuće u Ulici Jevreme Grujića.

“Kuću je kupila 2011. kompanija ‘Multikom’ čiji sam ja vlasnik. 25.08. 2017. smo je preko ćerke firme u kojoj je moj brat bio direktor prodali čoveku koji je pilot i ceo život radi za strane avio kompanije. Taj kupac je 15 meseci kasnije kuću prodao firmi čiji je vlasnik supruga direktora ‘Krušika’. Ni moj brat, ni ja nemamo nikakve veze sa tom transakcijom, nikada u životu nikakav kontakt sa čovekom koji je bio direktor Krušika”, rekao je Đilas u obraćanju na Fejsbuku.

Predsednik SSP upuitao je i zašto je Srbija u borbi protiv kornavirusa “mimo sveta” i zašto se radi suprotno od onoga što rade ozbiljne evropske zemlje.

Đilas je rekao da su se vlasti u Srbiji smejale virusu, da su potom uveli najrestriktivnije mere, da se – dok je Evropa upozoravala kako pandemija nije završena – u Srbiji proglašavana pobeda nad koronom i organizovani su se koncerti, utakmice i izbori, i da je, kada je pre oko mesec i po dana počeo “treći talas” Evropa donosila mere restriktivno koliko je moralo, a vlast u Srbiji nije preduzimala ništa.

“Iz dana u dan smo gledali kako broj obolelih raste. Sa nekoliko desetina na nekoliko stotina pa na nekoliko hiljada. Vlast je ćutala. I treći put smo uradili isto. Nismo se bavili politikom nego smo gledajući šta radi Evropa predlagali šta mi da radimo. Jer korona je ista i u zemlajma EU i u Srbiji”, rekao je Đilas, a navodi se u saopštenju SSP.

On je poručio da “ovo nije borba za statistiku nego za zdravlje i život nacije”.

Đilas je rekao da pobede nad koronom neće biti dok mediji “ne prestanu da lažu”, jer – prema njegovim rečima – oni predstavljaju najveću podršku neodgovornom odnosu prema zdravlju i životima ljudi, a umesto da informišu i upozoravaju građane, opravdavaju loše poteze.

On je ocenio da je Srbija pretvorena u medijski koncentracioni logor i da se u te “logore” stavljaju svi koji narodu govore istinu i da se ljudi u “logorima” “ubijaju društveno, socijalno, ekonomski i emotivno”.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,047FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
24FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Komentari

Сличне вести