PočetnaVestiDruštvoProkuplje- Ilić: Zahtevamo odgovornost!

Prokuplje- Ilić: Zahtevamo odgovornost!

,,Pre nego što krenem sa pitanjima samo ću vam savetovati da se u vreme Božićnog posta iskreno pokajete i zahvalite Bogu što niko nije stradao kada su se juče upalile instalacije novogodišnjih ukrasa koje ste pre par dana postavili.
Da opet napomenem da smo upozoravila na to da je ova kupovina vrlo sumnjiva u smislu cene, kvaliteta i načina nabavke, i to da smo peticijom tražli da se to bezumlje zaustavi i da se novac uplati za bolesnu decu koju lečimo SMSovima. Verujem da ako imate imalo ljudskosti danas vam nije dobro od pomisli da je neko dete u tom trenutku moglo da sedi na tim saonicama. Oprostite sebi, i prestanite da radite na štetu svojih sugrađana. Svako ima šansu da postane bolji, pa i vi.
Na ova pitanja koja su važna za javnost očekujem brzi odgovor:
1.Da li su bili ispunjeni uslovi odgovarajućih stadarda u smislu kvaliteta zaštite i bezbednosti obzirom na to da su se ovi predmeti nalazili na javnoj površini i to namenjeni deci i to da su deca morala da sednu u ovu groznu spravu sa žicama i strujom po vlažnom zimskom vremenu
2. Čija je odgovornost za ovo što se desilo dobavljača ili naručioca-kupca s obzirom na to da ima puno očevidaca i svedoka samozapaljivanja ove skalamerije ?
3, ko je izvršio tehnički prijem ovih nabavljenih proizvoda i utvrdio njihovu ispravnost?
4, kada ćete ukloniti i ostale ukrase koji su istog kvaliteta, od istog dobavljača dakle isto tako nebezbedni uključujući jelku plaćenu ‪170.000‬ dinara remontovanu sa ‪130.000‬ dinara koja je ruglo grada i svi smo svedoci neispravnim instalacijama još od trenutka nabavljanja.
5. Ko će snositi odgovornost za materijalnu štetu nastalu juče?”

Snežana Ilić,
građanka

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

1 KOMENTAR

  1. Odgovorno lice u upravi Prokuplja je nacelnik uprave,niko ne moze nista da narucuje dok ovo lice ne odobri nabavku,ono je odgovorno za preuzimanje robe i placanje i pokretanje nabavke,tako da je to jasno.Ako je sve ovo istina,onda su ovo pitanja i za zastitnika gradjana.

Comments are closed.

Сличне вести