PočetnaVesti(Koferče) Dačić: Iza Grigorija se krije Đilas

(Koferče) Dačić: Iza Grigorija se krije Đilas

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se iza vladike diseldorfskog i nemačkog Grigorija krije predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas jer, kako je rekao Dačić, “zna da ne može da pobedi na izborima, pa druge istura kao predsedničke kandidate”.

– Ne bih da vređam bilo kog vladiku Srpske pravoslavne crkve, ali ako prelazimo na polje politike – to će sigurno onda biti politička borba. Ja samo želim da kažem ne možete biti i jedno i drugo (vladika i predsednički kandidat) – rekao je Dačić za TV Hepi.

On je rekao da je još pre godinu dana razgovarao sa nekim ljudima “iz političke analitike”, koji su mu tada rekli da će predsednički kandidati biti vladika Gligorije, predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladim Kostić, potpredsednica SSP Marinika Tepić ili “neko takav, samo ne Đilas, Jeremić i ostali”.

Ivica Dačić FOTO: ATA ImagesIvica Dačić FOTO: ATA Images

Prema njegovim rečima, ništa se novo nije desilo.

– Ovde je reč samo o tome da je potrebna neka skrivalica da se u stvari ne vidi ko stoji iza toga. A Đilas se krije iza mantije Grigorija – rekao je Dačić.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
33FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести