PočetnaVesti"Komentariše Grigorija, a SNS je krije kao polnu bolest"

“Komentariše Grigorija, a SNS je krije kao polnu bolest”

Profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu Bojan Pajtić osvrnuo se na manir naprednjačkih vlasti da se, govoreći o opozicionarima, ponašaju kao da su viša rasa i da su iznad svih koji osim članstva u SNS-u imaju bar još nekoliko podataka iz biografije.

Predmet njegovog zapažanja bila je izjava predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić da će potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ili vladika diseldorfski i cele Nemačke Grigorije pobediti na narednim izborima, obojena ironičnim tonom, ali ne na naročito duhovit, pitak i zanimljiv način, jer ni premijerka nije svemoguća.

– Marinika ili Grigorije će sigurno pobediti na izborima – posprdno sa visine komentariše Brnabićka koju SNS pred svake izbore krije kao polnu bolest, pa je nakon glasanja inaugurišu u “Premijerku” – napisao je Bojan Pajtić na svom Tviter nalogu.

A činjenica da nije svemoguća najbolje je otelotvorena u maniru vrhovnog vođe Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da uvek do momenta formiranja Vlade ćuti o imenu premijera i da onda postavi na tu funkciju baš Anu Brnabić. I zaista, analogija sa polnom bolešću koju je napravio Pajtić nije preterana, jer se Vučić svojim postupcima i skrivanjem upravo tako odnosi prema njoj.

S druge strane, ona mu se još kako revanšira.

Trenutno su na udaru baš Grigorije i Tepićeva jer rade na raskrinkavanju nakaradnog režima “napredne” vlasti.

Marinika je kriva zato što iznosi podatke o EPS-u, o stanju u bolnicama širom Srbije, i o svim drugim krimi akcijama u režiji napredne vlasti.

Episkop Grigorije pak, koliko zbog komentarisanja stanja u društvu, toliko je postao meta zbog najave da će da okupi 300 kvalitetnih ljudi kako bi se život u Srbiji promenio na bolje.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
34FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести