PočetnaVestiKRSTIĆ SE POGUBIO Vučićeva truba nazvala Mariniku "potpunom budalom"

KRSTIĆ SE POGUBIO Vučićeva truba nazvala Mariniku “potpunom budalom”

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, iznela je sinoć ispred bolnice u Batajnici informacije koje se ne mogu čuti na Javnom servisu, i odmah postala meta Vučićevog branioca i glasnogovornika Nebojše Krstića.

Marinika Tepić FOTO: PrintscreenMarinika Tepić FOTO: Printscreen

Da Krstić nema mere u blaćenju što opozicije, što svih onih koji misle svojom glavom, i da mu ništa nije sveto pokazuje i jučerašnja prozivka Igora Jurića čija je ćerka silovana i ubijena i sumnja u njegovu borbu protiv pedofilije, kao i prozivka dr Radeta Panića, koji je u svakodnevnoj borbi sa koronavirusom i koji se na dnevnom nivou bori da pomogne i spasi što više ljudi.

“Kovid pacijenti povraćaju u kombiju Hitne pomoći, RTS ćuti”

Samozvani marketinški stručnjak, nekada prvi čovek Borisa Tadića, danas glavni tumač svih naprednjačkih problema, osuo je paljbu po Mariniki Tepić, i nazvao je “potpunom budalom”.

– Zamislite da BBC u Londonu, ispred neke tamošnje kovid bolnice, dovede potpunu budalu, iz stranke koja nema 3%, i svakodnevno joj da prostor da iznosu najužasnije laži o bolnici i lekarima koji u njoj rade. Možete li to da zamislite? Ni ja – napisao je Krstić.

  A onda je za nju rekao i da je “profesionalni lažov”.

– Tepić bila ISPRED kovid bolnice?!?!?!? Ma stvarno!!!!!? Znam ljude koji su unutra po 8 sati dnevno. Zašto nekog od njih pitate, nego ovog profesionalnog lažova – napisao je. 

Podsetimo, Tepić je sinoć ispred kovid bolnice u Batajnici rekla da joj je vozač u Hitnoj pomoći rekao da pacijente više nema gde da ostavlja, i da ih po instrukcijama načelnika drže u vozilu do daljnjeg.

“Neko je čovek, a neko Nebojša Krstić”

– Ako bude novi teži slučaj, samo ih dodajemo. Trenutno ih imam šestoro. Ljudi povraćaju u ovoj kutiji pozadi” – navela je Tepić reči radnika Hitne pomoći, ali i rekla da je zdravstveni sistem pukao i iznela sve ono o čemu RTS ne obaveštava.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
33FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести