PočetnaVestiNarod u Grigoriju video sreću i zato mora da plati VIDEO

Narod u Grigoriju video sreću i zato mora da plati VIDEO

Grigorije je ukrao sveću, narod je video svetlo i zato mora da plati! U ime oca, sina i kumova. Sinod se s toga ograđuje od Vladike, ne od Pahomija, ne od Stefana Šarića, niti od onoga što je od Vučića proglasio za Boga, jer optužbe za pedofiliju, otmice i poltronstvo manji su gresi od zamerki na dobrotvora – glasila je večerašnja najava emisije “Pregled dana”, voditeljke Jelene Obućine, koja se proslavila spektakularnim najavama emisija na “Newmax Adria” zbog kojih vlati nije dobro.

– A kod njega je i kesa i koverta sa imenima i ne bi ga valjalo ljutiti. Dobrotvor kaže Vladika je nebitan, kum je bitan. Možda se zato stari kum Šešelj prihvatio zadatka da Grigorija razapinje kao razvratnika, možda je zato je stari svat Marić zanoćio sa Vladikom na usnama i osvanuo sa istim poslušanjem – navela je voditeljka i nastavila:

Zbog njenih najava – vlastima NIJE DOBRO

– Možda zato Vučić umiruje Nebojšu, čije je dete krstio, da on nije prvoosumnjičeni za prisluškivanje i da mladog kuma čekaju novi zadaci. Čiji su kumovi upleteni u curenje zdravstvenih kartona iz Medigroupa, ne znamo. Čiju nelegalnu gradnju, ne znamo. Nijedan nam dobrotvor to neće reći… Ali bar znamo kod koga je sveća – istakla je Obućina.

Vladika Grigorije FOTO: Printscreen/Interview 20Vladika Grigorije FOTO: Printscreen/Interview 20

Podsetimo, posle razgovora u “Pregledu dana”, kada je vladika Grigorije najavio okupljanje između 30 i 300 mladih ljudi koji će se žrtvovati za dobrobit Srbije, na episkopa disedorfskog i cele Nemačke osuli su drvlje i kamenje, kako političari na vlasti i Sinod SPC, tako i tabloidi pod kontrolom režima.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
33FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести