PočetnaVesti"Ne prihvatam izvinjenje, Vučiću nazvao si mi ološem"

“Ne prihvatam izvinjenje, Vučiću nazvao si mi ološem”

Aleksandar Vučić je pre dva dana uputio izvinjenje “svima kojima su upućene ružne reči” u svoje ime i u ime Srpske napredne stranke. Tim povodom oglasio se naš proslavljeni reditelj i profesor, Siniša Kovačević.

– Gospodine Vučiću, sad saznajem za izvinjenje upućeno onima koje su poslanici uvredili. Kako sam u Skupštini nazvan ološem koji želi da umrlih bude što vise itd… smatram da je upućeno i meni. Ne prihvatam ga, jer je neiskreno i jer Vas smatram direktnim inspiratorom takvih bestijalija – napisao je Kovačević na Tviteru.

Podsetimo, mimo tema dnevnog reda, poslanici SNS prozivaju opozicione lidere i simpatizere, koji ne mogu da upute repliku, te su postali meta nesmetanog i neograničenog blaćenja u živom prenosu. Koliko daleko je sve otišlo, svedoče i gnusne optužbe poslanika Marka Atlagića, koji najviše prednjači u tom smislu, a koje naručuje Vučić.

– Jeste li vi ove mere doneli, g. Kovačeviću? Jeste li pomogli sa 100 evra narod? Je l’ branite u kovid situaciji narod? Vi umesto da se borite protiv kovida, zagovarate, zajedno sa delom intelektualaca, da bude što više mrtvih. Sram nek’ vas bude – bljuvala je nebuloze naprednjačka dika, Marko Atlagić, u Skupštini Srbije, napadajući našeg proslavljenog reditelja i profesora akademije umetnosti Sinišu Kovačevića.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
33FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

1 KOMENTAR

Comments are closed.

Сличне вести