Početna Vesti "Ne prihvatam izvinjenje, Vučiću nazvao si mi ološem"

“Ne prihvatam izvinjenje, Vučiću nazvao si mi ološem”

Aleksandar Vučić je pre dva dana uputio izvinjenje “svima kojima su upućene ružne reči” u svoje ime i u ime Srpske napredne stranke. Tim povodom oglasio se naš proslavljeni reditelj i profesor, Siniša Kovačević.

– Gospodine Vučiću, sad saznajem za izvinjenje upućeno onima koje su poslanici uvredili. Kako sam u Skupštini nazvan ološem koji želi da umrlih bude što vise itd… smatram da je upućeno i meni. Ne prihvatam ga, jer je neiskreno i jer Vas smatram direktnim inspiratorom takvih bestijalija – napisao je Kovačević na Tviteru.

Podsetimo, mimo tema dnevnog reda, poslanici SNS prozivaju opozicione lidere i simpatizere, koji ne mogu da upute repliku, te su postali meta nesmetanog i neograničenog blaćenja u živom prenosu. Koliko daleko je sve otišlo, svedoče i gnusne optužbe poslanika Marka Atlagića, koji najviše prednjači u tom smislu, a koje naručuje Vučić.

– Jeste li vi ove mere doneli, g. Kovačeviću? Jeste li pomogli sa 100 evra narod? Je l’ branite u kovid situaciji narod? Vi umesto da se borite protiv kovida, zagovarate, zajedno sa delom intelektualaca, da bude što više mrtvih. Sram nek’ vas bude – bljuvala je nebuloze naprednjačka dika, Marko Atlagić, u Skupštini Srbije, napadajući našeg proslavljenog reditelja i profesora akademije umetnosti Sinišu Kovačevića.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,054FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
24FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Komentari

1 KOMENTAR

Comments are closed.

Сличне вести